Meteen naar de inhoud
Home » Zijn auto had pech maar niemand stopte om hem te helpen. Uiteindelijk krijgt hij hulp van een bijzondere man.

Zijn auto had pech maar niemand stopte om hem te helpen. Uiteindelijk krijgt hij hulp van een bijzondere man.

  • door

HammyTV besloot om een sociaal experiment te doen.

Ze zetten een auto langs de kant van de weg om te kijken wie er zou stoppen. Iedereen heeft wel eens pech in het leven dus je zou denken dat hulp in zo’n situatie wel te krijgen is.
Twee uur later staat de reporter van HammyTV nog steeds in de berm te wachten met zijn lekke band. Niemand stopte om hem te helpen. De reporter van HammyTV zette zijn auto in de berm en deed alsof de auto een lekke band had. Na twee uur, was er nog geen één auto gestopt! Maar toen gebeurde er iets onverwachts.

Uiteindelijk stopte Erik om de reporter te helpen. Erik bleek een brand in zijn huis te hebben overleefd. Hij zat onder de brandwonden omdat hij terug het huis was in gegaan om zijn honden te redden. Hij viel flauw in de vlammenzee en werd bijna een maand later wakker in het ziekenhuis. Toen hij wakker werd was hij alles kwijt.

Na vele operaties en een hoop ellende in zijn leven nam hij het besluit dat hij altijd voor iedereen klaar zou staan. Daarom stopte hij ook om de reporter te helpen. HammyTV vond dit zo’n bijzonder verhaal dat ze Erik meteen een nieuwe game console cadeau deden. Daarnaaste openden ze een webpagina waar mensen geld konden storten om Erik te helpen om de ziekenhuisrekeningen te betalen. Inmiddels is drie keer het bedrag dat Erik nodig had binnen gehaald.

Bekijk snel deze inspirerende video en deel hem met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.