Meteen naar de inhoud
Home » De automobilisten zien deze vrouw langs de kant van de weg liggen. Maar het is niet zij die gered moet worden.

De automobilisten zien deze vrouw langs de kant van de weg liggen. Maar het is niet zij die gered moet worden.

  • door

Hij is doodsbang en hongerig. Niemand kan hem benaderen. Maar alles verandert wanneer hij dit meisje op straat ziet liggen.

Wekenlang dwaalde de hond alleen door de bergen van Evans Creek in de Verenigde Staten. Van zodra iemand hem wilde benaderen, vluchtte hij angstig weg. Ze noemden deze hond “Bear”. Maar afgezien van zijn eenzaam bestaan, heeft hij niets weg van een echte beer, want hij is graatmager.

Amanda Parkinson Guarascio en Dylan hoorden over het arme dier. Ze besluiten om naar de bergen te trekken om het dier te redden. Ze zetten zich aan de kant van de weg en probeerden hem te lokken met voedsel, maar tevergeefs. De hond had duidelijk hulp nodig, maar hij liet zich gewoon niet benaderen.

Daarom besluiten de redders om een andere methode te gebruiken. Amanda gaat op de grond liggen en doet of ze gewond is. Ondertussen waarschuwt Dylan het opkomende verkeer zodat ze het meisje niet zouden aanreden.

“Na een tijdje geschiedde het wonder: Bear kwam naast me zitten” vertelde Amanda. Bear nestelde zich naast haar om haar op te warmen. Eindelijk had Amanda het vertrouwen van de hond gewonnen. “Vanaf dat moment besliste hij dat er geen reden meer was om te vluchten. Hij liet zich oppakken en ik kon hem naar de auto dragen.”

Bear krijgt nu eindelijk de verzorging en de liefde die hij zo nodig had. Maar bovenal heeft hij er twee geweldige vrienden bij!

Wat een geweldige actie van Amanda en Dylan! Dankzij hun vastberadenheid om deze arme en bange hond te helpen, heeft hij nu de kans op een nieuw leven gekregen.

DEEL deze mooie redding op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.