Meteen naar de inhoud
Home » Het baasje en zijn hond zitten te wachten in het ziekenhuis – maar kijk wat er uit de deur komt lopen!

Het baasje en zijn hond zitten te wachten in het ziekenhuis – maar kijk wat er uit de deur komt lopen!

  • door

Iedereen weet wel wat reclame is. We komen er allemaal dagelijks mee in aanraking. Of het nou op tv is, in de krant of op een posters waar dan ook in de stad, dagelijks zien we reclame.

Reclame is een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten over te halen tot aanschaf van producten en diensten. Veel reclame is dan ook bedoeld om consumptie te bevorderen door het creëren en versterken van een merkimago en getrouwheid aan een merk.

Van die reclame kan je flink gek worden; vooral op tv als je weinig andere keuze hebt. Je wilt natuurlijk gewoon je programma afkijken.

Gelukkig zijn er ook reclames die stiekem toch wel leuk zijn. Die zijn er maar zelden, wij vinden dat de onderstaande reclame tussen die reclames hoort. De reclame is van een energiemaatschappij genaamd Electrabel.

Engie Electrabel is een energiebedrijf dat actief is op de consumentenmarkt in België. Op deze markt verkoopt de onderneming elektriciteit, aardgas, energieproducten en energiediensten aan zakelijke klanten en particulieren. Ze hebben blijkbaar ook een goed marketing team, want de onderstaande reclame uit 2014 is al meer dan 15 miljoen keer is bekeken op YouTube.

In de video zien we een man met een hond in het ziekenhuis zitten. Als de ziekenhuisdeuren openslaan zien we een vrouw met pasgeboren puppy’s aan komen lopen. Wat er dan gebeurt, zullen we niet verklappen!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.