Meteen naar de inhoud
Home » De baby ademt niet meer. Als de politie haar probeert te redden, ontdekken ze de macabere waarheid.

De baby ademt niet meer. Als de politie haar probeert te redden, ontdekken ze de macabere waarheid.

  • door
NBC

Carolynne Seiffert is een Amerikaanse uit New Hampshire. Om een mooie lentedag van dit jaar deed ze boodschappen bij een lokale supermarkt. Ze laat haar auto op de parking achter en gaat winkelen.

Ondertussen passeren er verschillende momenten voorbij haar auto en ze merken een baby op de achterbank op. De baby ligt onder een deken en heeft ook een flesje melk naast zich liggen. Maar omdat het die dag erg warm en zonnig is, bellen de voorbijgangers de politie om de baby te redden.

Toen de politie arriveerde, viel er geen seconde te verliezen en braken de achterruit om de baby in veiligheid te brengen. Een van de agenten past zelfs mond op mond beademing toe. Maar dan merkt de politieagent iets eigenaardig.

Het blijkt een baby van plastic te zijn! De politieagent had zich laten bedriegen door het levensecht uitzicht van de pop. Hij zou nochtans zweren dat het een echte baby was. Omdat Carolynne enkele jaren geleden haar zoon verloor, verzamelt ze nu levensechte poppen. De kostprijs kan oplopen tot 2.000 dollar en voor de vrouw is het een manier om het verlies van haar zoon te verwerken. Ze heeft er ondertussen meer dan 40 en elke dag neemt ze er eentje overal met zich mee. Deze pop kreeg bijvoorbeeld de naam Ainsley.

Als Carolynne terug bij haar auto kwam, was ze een beetje beschaamd. Maar de politieagent was de kwaadste nog niet en toen hij haar verhaal hoorde, besliste hij om de schade zelf te vergoeden.

Vanaf kleeft Carolynne wel een sticker op haar ruit om voorbijgangers te waarschuwen dat er geen echte baby op de achterbank zit!

DEEL dit mooie verhaal met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.