Meteen naar de inhoud
Home » Baby die gedwongen werd om in kippenhok te leven en gecondenseerde melk te drinken, is eindelijk gered

Baby die gedwongen werd om in kippenhok te leven en gecondenseerde melk te drinken, is eindelijk gered

  • door

Eén van de ergste dingen die iemand kan doen, is een weerloos kind of dier pijn doen. En toch doen sommige mensen dit willens en wetens. Ik kan daar zo kwaad om worden. Maar gelukkig zijn er ook goede mensen, die weigeren om toe te zien hoe anderen, kinderen of dieren mishandelen.

Orang-oetang, Budi, had geen makkelijke start in het leven. Als baby, kwam hij bij een man terecht die hem alleen in een kippenhok opsloot.

Het leven in een kooi was zeer schadelijk voor de gezondheid en vitaliteit van Budi. Maar gelukkig, werd hij uiteindelijk gered – en onderging hij een geweldige transformatie!

Na tien maanden in een kippenhok geleefd te hebben, werd Budi gered door International Animal Rescue. Zijn vorige eigenaar, gaf hem alleen gecondenseerde melk te drinken, wat bijna geen voedingswaarde bevat. Door het gebrek aan voeding en ruimte, raakten Budi’s benen bovendien misvormd.

Het was eng om zijn misvormde lichaam te zien, maar Budi’s redders weigerden op te geven en deden er alles aan om de kleine orang-oetang te redden.

Dierenartsen werkten continu aan het herstel van Budi. Hij kreeg voedingsrijk eten en pijnstillers.

Dankzij International Animal Rescue, herstelde Budi en voelt hij zich nu stukken beter.

Budi werd in december 2014 gered. Lange tijd was het onduidelijk of hij het zou overleven, maar nu gaat het goed met hem en heeft hij meerdere vrienden. Bekijk onderstaande video om te zien hoe hij geniet van fruit met zijn vriend Jemmi:

Geen enkel dier zou op deze manier behandeld moeten worden, maar toch gebeurt het helaas nog elke dag.

We kunnen allemaal een verschil maken door dieren te beschermen en dierenrechten organisaties te steunen. Deel dit artikel met je vrienden, zodat meer mensen Budi´s verhaal kunnen lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.