Meteen naar de inhoud
Home » Haar baby valt uit het raam. Kijk nu wanneer de camera op het gezicht van mama inzoomt! Ongelofelijk!

Haar baby valt uit het raam. Kijk nu wanneer de camera op het gezicht van mama inzoomt! Ongelofelijk!

  • door

Toen de dame achter het YouTube-kanaal Pup Property buiten een vreemd geluid hoorde, liep ze met haar camera naar het raam om het op te nemen. Wist zij veel dat ze op het punt stond om een bijzonder moment tussen een bezorgde moeder en haar baby’s te registreren.

 

Bleek dat een baby wasbeer uit het raam van het gebouw waar ze hun nestje hadden was gevallen. Mama was wanhopig om haar baby te redden, maar er was een groot probleem: haar andere baby was nog in het gebouw en was nog meer in schok omdat ze haar broertje niet kon zien. Mama moest een manier verzinnen om haar gevallen baby te reden en ervoor te zorgen dat de andere baby veilig zou blijven.

De volgende 45 minuten zou de wasbeer bewijzen tot wat een moeder allemaal in staat is om haar baby’s te redden. “De moeder bleef tussen de twee baby’s reizen terwijl ze een manier bedacht om de gevallen baby terug naar boven te krijgen” schrijft Pup Property.

Gelukkig had deze redding een happy end …

DEEL dit unieke moment met je vrienden op Facebook!

LEES OOK:30 jaar lang woekert het onder de huid van de man. Als hij bij 0:31 merkt wat op de oppervlakte gedrukt staat, gaat hij volkomen uit zijn bol!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.