Meteen naar de inhoud
Home » Babysitter krijgt het gevoel dat ze niet alleen zijn – dan ziet de vader deze angstaanjagende film

Babysitter krijgt het gevoel dat ze niet alleen zijn – dan ziet de vader deze angstaanjagende film

  • door

In de VS is het heel gewoon voor gezinnen om babysitters in te huren als de ouders eens een avondje uit willen gaan of iets anders gepland hebben. Jenna Lee Baker werd in dit geval gekozen om te zorgen voor een kleine drie jaar oude jongen. En het gezin is het meisje nu eeuwig dankbaar voor haar ongelooflijk snelle actie bij een onvoorzien gevaar.

Jenna had het kindje meegenomen naar buiten om enkele dagelijkse inkopen te doen en ging toen terug naar het huis van de familie van de kleine jongen, niet bewust van het gevaar dat verborgen zat in het huis.

Terwijl niemand aanwezig was nam de bewakingscamera enkele angstaanjagende beelden op van een jonge man die ingebroken had en op zoek was naar objecten met waarde. Op de video is te zien hoe de jonge man een handtas had gevonden in de keuken en nog steeds aanwezig was toen Jenna en de jongen terug in het huis aankwamen.

(Lees verder onder de foto)

Toen Jenna thuis kwam, kreeg ze een raar gevoel alsof er iets niet helemaal klopte.De kleine jongen was echter het huis binnengelopen, en ze besliste toen meteen actie te ondernemen.

– Het was pure paniek, vertelt ze aan Inside Edition.

Ze realiseerde zich meteen dat iemand in het huis aanwezig was en op de tape van de bewakingscamera is te zien hoe ze snel handelde en de jongen meteen in veiligheid bracht.

De jonge dief sloeg toen in paniek en liep vlug weg toen hij merkte dat Jenna en de jongen terug waren van hun boodschappen.

Bekijk het filmpje hieronder, op de surveillance video kun je zien en horen hoe Jenna en de vader over de angstaanjagende ervaring vertellen.

Gelukkig is alles goed afgelopen! Je weet maar nooit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.