Meteen naar de inhoud
Home » Bah, wat een nare gebeurtenis voor Hans Kazan en zijn vrouw.. Wij wensen ze heel veel sterkte!

Bah, wat een nare gebeurtenis voor Hans Kazan en zijn vrouw.. Wij wensen ze heel veel sterkte!

  • door

“De dief moet een vrouw zijn geweest”

Hans Kazan (64) en zijn vrouw zijn boos en geschrokken nadat er bij hun huis in het Spaanse Cabopino is ingebroken: “Het idee dat er mensen in je huis rondsnuffelen terwijl je niet thuis bent is heel erg naar.” Ook denkt de goochelaar dat de dief een vrouw moet zijn geweest. 

Dierbare jurk
Hans en zijn vrouw Wendy vierden vorige week hun 40-jarige huwelijksfeest in een restaurantje in de buurt van hun huis. Voor het feest had Wendy een speciale jurk gekocht die naderhand in de kledingkast hing. Na de inbraak kwam het stel erachter de jurk niet meer op zijn hangertje hing: “Hij was echt weg. Toen zagen we ook dat het sieradendoosje met kettinkjes en oorbellen er niet meer stond. Ook waren er veel meer dingen verdwenen,” aldus Hans.

Sloten vervangen
Hij is dan ook van mening dat de dief een vrouw moet zijn geweest: “Of een romantische inbreker die mijn vrouw in de jurk heeft gezien en die dacht: ‘Wauw, dat wil ik ook voor mijn vriendin.’” Niet alleen zijn de jurk en de sieraden gestolen, ook zijn alle spaarpotjes van zijn vrouw en van de kleinkinderen geplunderd. Deze potjes zaten al aardig vol. Vreemd detail: er waren geen inbraaksporen te ontdekken. Kazan vermoedt dan ook dat de inbreker met een sleutel het huis is binnengekomen: “We hebben meteen alle sloten vervangen.”

Bron: AD | Beeld: Videostill

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.