Meteen naar de inhoud
Home » Barbie laat met emotioneel bericht weten dat huwelijk nog niet voorbij is: ,,Het kan niet over zijn, niet op deze manier!”

Barbie laat met emotioneel bericht weten dat huwelijk nog niet voorbij is: ,,Het kan niet over zijn, niet op deze manier!”

  • door

Barbie laat in een emotioneel bericht weten dat het voor haar nog niet klaar is….

Wie het showbizznieuws de afgelopen paar weken een klein beetje heeft gevolgd kan het niet ontgaan zijn dat het huwelijk van Samantha ‘Barbie’ en haar Michael van der Plas flinke scheuren vertoont. Het flirterige gedrag van Haagse spierbonk Michael was voor Barbie de druppel in een toch al behoorlijk volle emmer.

De twee hadden het al vaker met elkaar aan de stok, zo was ook te zien in hun reality-soap Samantha en Michael: enkeltje Torremolinos.  De verhuizing naar Spanje zorgde voor barsten in het sprookje, Samantha had heimwee waar Michael het juist erg naar zijn zin had in het warme Spanje. Barbie voelde zich niet thuis, zo vertelt manager Jake Hampel: ,,Wat moet ze daar? Ergens gaan zitten met haar kinderen en een satelliet-tv?

Ze vindt het geen plaats om haar kinderen op te laten groeien. In Duindorp voelt ze zich thuis, daar heeft ze haar familie zitten.” Michael had het soms té leuk in Spanje, ook met andere dames. Er doken regelmatig filmpjes op waar hij flirtend te zien was met ander vrouwelijk schoon.

De uit de hand gelopen flirt met de Rotterdamse Kimberley in feestcafé Sientje zorgde ervoor dat de bom barstte. Een bron vertelde aan Privé: ,,De sfeer tussen Kimberley en Michael werd steeds intiemer. Ze dansten dicht tegen elkaar en ze kusten elkaar hartstochtelijk.” Wat Michael niet doorhad, is dat dit alles werd gefilmd door een andere bezoeker. Deze opname was niet veel later op Youtube te zien en Samantha kreeg de beelden onder ogen.

De bron vertelt: ,,Op een niet zachtzinnige manier haalde Samantha verhaal bij Michael. Er volgde een flinke ruzie waarbij het er hard aan toeging.’’ Michael ontkende de aantijgingen: ,,Ik heb die avond gewoon plezier gehad en gedanst. Je staat in een feestcafé, moet ik dan in een hoekje gaan staan? Ik heb met een meisje gaan dansen maar er is niet gezoend.” Voor Samantha leek dit niet genoeg en zij liet weten dat het voor haar klaar was: ,,We zijn uit elkaar. Niet vanwege die Kimberley, maar het gaat als sinds Spanje niet meer goed. Het is gewoon over. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan, we hebben geen relatie meer.” Daar lijkt ze nu echter behoorlijk op terug te komen in een bijzonder emotionele post op Instagram. De blondine plaatst een foto van hun huwelijksdag en daarbij schrijft ze:

“1 april 2017: 5 jaar getrouwd vandaag. Vandaag 5 jaar geleden hebben we elkaar het JA woord gegeven. Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring. Onze karakters zijn te omschrijven als ‘het is ingewikkeld’. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar. Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons Feestcafe te behartigen, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. Amor Vincit Omnia lees ik op onze tattoos. Liefde Overwint Alles. Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebben meegemaakt. Die 5 jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar maar in gedachten verbonden met elkaar”

Zou het dan toch nog goed komen tussen het reality-stel? Wij hopen het voor ze!

Bron: Privé | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.