Meteen naar de inhoud
Home » De bedrogen vrouw verkoopt haar trouwjurk op eBay – bieders vinden haar aankondiging hilarisch

De bedrogen vrouw verkoopt haar trouwjurk op eBay – bieders vinden haar aankondiging hilarisch

  • door

Deze Engelse vrouw uit Chesterfield verkocht haar trouwjurk vorig jaar op eBay.

Je moet de aankondiging die ze erbij plaatste echt lezen. Het is heel iets anders dan de typische advertenties die op dit online verkoop platform te vinden zijn.

eBay

eBay

STATUS: IN GOEDE STAAT MAAR HEEFT WEL BEHOEFTE AAN EEN GOEDE STOMERIJ BEURT OM DE TEKENEN VAN BEDROG TE VERWIJDEREN.

IK VERKOOP DEZE DESIGN ART DECO TROUWJURK, EEN IVOREN JURK. DE VOORNAAMSTE REDEN OM HET TE VERKOPEN IS DAT IK MIJN SCHEIDING VAN MIJN EX-MAN MOET BETALEN, AANGEZIEN HIJ ME ALLES IN MIJN EENTJE LAAT BETALEN!

HET IS EEN STRAPLESS JURK MET EEN LANGE KANTEN SLUIER DIE OOK VERWIJDERD KAN WORDEN, WAT HANDIG IS VOOR LATER OP DE AVOND. DIT IS EEN MAATJE 34, EN HET IS PERFECT INGENOMEN VOOR IEMAND DIE KLEINER IS DAN 1 METER 53 MET HAKKEN AAN, EN GELD PROBEERT TE BESPAREN OP EEN JURK.

DE JURK HEEFT KLEINE KNOPJES OP DE RUG, MAAR DEZE ZIJN PUUR VOOR DECORATIE AANGEZIEN DE JURK EIGENLIJK EEN LANGE RITSSLUITING HEEFT. HET IS DUS VRIJ GEMAKKELIJK OM AAN TE TREKKEN, VERGELEKEN MET EEN AANTAL MONSTERLIJKE JURKEN DIE IK HEB GEZIEN.

AANGEZIEN DE JURK DE GROND HEEFT AANGERAAKT IS HET EEN BEETJE VIES AAN DE ONDERKANT, EN DAAROM ZUL JE HET VOOR JE SPECIALE DAG NAAR EEN ​​STOMERIJ MOETEN BRENGEN.

IK HEB ZELF GEEN TIJD GEHAD OM DIT TE DOEN OMDAT MIJN VUILE MAN ONS HUWELIJK AL ZO SNEL BEËINDIGDE. DEZE JURK KOSTTE MIJN ARME OUDERS IN 2014, COMPLEET NIEUW, ONGEVEER £2000 (€2300)!

eBay

eBay

OOK MIJN SLUIER STAAT TE KOOP (JA, DAT KLOPT – IK WAS DIE DAG EEN ECHTE PRINSES!) HET SPIJT ME DAT IK MAAR TWEE FOTO’S HEB, MAAR TOEN IK ONTDEKTE DAT MIJN MAN MET EEN ANDERE VROUW WOONDE HEB IK BIJNA ALLE FOTO’S MET ZIJN WALGELIJKE GEZICHT EROP VERBRAND OF WEGGEGOOID.

ALS JE EEN JURK VOL SLECHTE HERINNERINGEN EN VERWACHTINGEN EN GEBROKEN DROMEN WILT, DAN IS DIT DE JURK VOOR JOU! IK HOOP DAT DEZE JURK JE MEER GELUK ZAL BRENGEN DAN BIJ MIJ HET GEVAL WAS, EN ZO NIET… DAN KUN JE HET TOCH ALTIJD WEER HIER VERKOPEN!

ALS JE VRAGEN HEBT – OVER DE JURK OF OVER DE ***** MET WIE MIJN MAN ERVANDOOR IS GEGAAN- AARZEL NIET OM CONTACT MET MIJ OP TE NEMEN!

De aankondiging werd met enorm veel woede geschreven, maar bleek een succes te zijn. Na 54 biedingen werd de jurk uiteindelijk verkocht voor de ongelooflijke prijs van £65.900, dus meer dan €76.500.

LEES OOK:Een groep jongens vergreep zich aan dit 13-jarig meisje:Maar kijk eens wat er na 2 jaar gebeurde… SCHOKKEND!

Laten we hopen dat dit haar in ieder geval wat troost bracht, middenin een moeilijke echtscheiding. Wat denk jij? Aarzel niet om dit artikel en je mening te delen op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.