Meteen naar de inhoud
Home » Het begon als een klein plekje,maar werd uiteindelijk veel erger. De oorzaak is heel normaal. Maar luister naar haar waarschuwing…!!

Het begon als een klein plekje,maar werd uiteindelijk veel erger. De oorzaak is heel normaal. Maar luister naar haar waarschuwing…!!

  • door

Het zijn de verhalen zoals deze, die mensen neurotisch kunnen maken,omdat de ergste gevallen vaak voorkomen uit minuscule dingen. Jude moest die les leren op de harde manier en je zult nooit geloven waar het vandaan kwam!Jude was altijd een fan van zonnebanken ; en waarom zou ze dat niet zijn, als het een overal algemeen gangbare praktijk is?  Sinds ze 13 was bezocht ze salons om een kleurtje te krijgen,en dat deed ze ongeveer 3 keer per week – dat is nu elf jaar lang ! Maar daar bleef het niet bij , want haar huwelijk kwam eraan, en ze ging toen  6-7 keer per week voor een 20 – minuten durende sessie.De schade aan haar huid verslechterde , en tegen de tijd dat ze 26 was, zag ze opeens rimpels , en een wondje op haar neus .Het trieste hiervan is , dat ze dacht toen het wondje open was gegaan, dat er niks aan de hand was.Na een poos merkte ze er niet veel meer van,maar toen het opnieuw opensprong – begreep ze onmiddellijk wat er gaande was .Het was kanker , en het moest verwijderd worden, uit vrees dat ze de rest van haar gezicht zou verliezen .Ze ontwikkelde huidkanker op haar neus van de constante straling van de bruiningssessies, en moest een huidtransplantatie van haar borst ondergaan, om dat stukje op haar neus te vervangen wat ze zou verliezen.Gelukkig heeft ze er maar een paar littekens aan overgehouden , één op haar neus en de andere op haar borst , waar ze wat huid van hebben getransplanteerd , maar het had veel erger kunnen zijn!Er is dus een reden om niet zo vaak naar de zonnebank te gaan.Als je er niet van overtuigd bent, bekijk dan de video…..Jude gebruikt nu regelmatig een sunblock,en ook als ze gaat zonnen,dat zou je ook moeten doen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.