Meteen naar de inhoud
Home » Met behulp van deze fantastische remedie elimineer je de verslappingen in je buik, armen en benen binnen no-time!

Met behulp van deze fantastische remedie elimineer je de verslappingen in je buik, armen en benen binnen no-time!

  • door

Veel mensen zitten ermee dat ze loshangend vel hebben bij hun buik, armen en benen. Hoe je dit nu precies moet aanpakken is voor velen nog onduidelijk. De huid gaat hangen omdat er een afname van de strakheid van de huid plaatsvindt, hierbij neemt het stofje collageen af. Over het algemeen komt dit het vaakst voor bij de buik, armen en benen, maar het kan ook plaatsvinden bij de oogleden of billen.

De belangrijkste oorzaak hiervan is een ongezonde levensstijl, weinig beweging of veel blootstelling aan de zon. Om je huid weer in zijn natuurlijke vorm te krijgen moet je veel sporten, water drinken en minimaal zorgen dat je 6 uur per nacht slaapt. Naast deze tips kun je ook je eigen remedie maken:

Dit heb je nodig:

  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel gelatine
  • 1 eiwit

Hoe maak je het:

Stop alle ingrediënten in één kom en maar er een geheel van. Breng dit mengsel aan op de betreffende gebieden en masseer de huid met ronde bewegingen voor een paar minuten. Laat het mengsel ongeveer een half uur intrekken zodat het goed zijn werk kan doen, als de 30 minuten voorbij zijn moet je je huid reinigen met koud water. Herhaal dit proces twee keer per week voor zolang jij vindt dat het nodig is en je huid zal mooier zijn dan ooit tevoren!

Probeer deze remedie eens en je zult versteld staan van de resultaten!

Vergeet niet om dit bericht te DELEN op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.