Meteen naar de inhoud
Home » Bejaarde hond laat zieke mama niet neerliggen, en redt zo haar en haar 2 dochters van een koolmonoxidevergiftiging.

Bejaarde hond laat zieke mama niet neerliggen, en redt zo haar en haar 2 dochters van een koolmonoxidevergiftiging.

  • door

De reukzin van een hond is ongeveer 40 keer sterker dan de onze. En dat kan soms best handig zijn! Toen Nicole Siekert en haar twee jonge dochters opstonden voelden ze zich niet lekker. Toen een van de twee meisjes echt ziek werd, dacht Nicole er niet teveel over na. Na het ontbijt voelden de meisjes zich goed genoeg om naar school te vertrekken.

Nicole dacht niet dat er iets mis was, maar dankzij hun border collie Abby leeft ze vandaag nog. Ze had niet het minste idee dat ze langzaam vergiftigd werd. Ze voelde zich een beetje duizelig en wilde een dutje doen. Maar dat liet Abby niet gebeuren. De bejaarde hond bleef haar maar aanstoten tot ze terug opstond.

Uiteindelijk leidde de slimme hond haar naar de kelder, waar ze het piepende geluid van de koolmonoxidemelder hoorde. Abby kon haar familie dus net op tijd waarschuwen. De superhond had hen gered van een koolmonoxidevergiftiging!

DEEL dit prachtige verhaal met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.