Meteen naar de inhoud
Home » Bekijk de selfie die deze vrouw postte! Ze had geen idee dat ze hiermee wereldwijd duizenden vrouwen zou helpen.

Bekijk de selfie die deze vrouw postte! Ze had geen idee dat ze hiermee wereldwijd duizenden vrouwen zou helpen.

  • door

Simone Anderson houdt boven alles van mode.

Maar de volslanke vrouw lijdt onder haar gewicht en voelt zich met haar 169 kilogram niet goed in haar vel. Vorig jaar op 11 augustus stelde ze zichzelf een ultimatum: ik moet dringend afvallen.

Door te sporten, gezond te eten en een maagring vecht ze voor haar doel. Op Facebook houdt ze elke stap naar een droomfiguur zorgvuldig bij. Algauw volgen meer dan 65.000 mensen hoe de pondjes wegsmelten. Het resultaat na nog geen jaar is verbluffend: “Ik ben officieel nog slechts de helft van de vrouw die ik 11 maanden geleden was,” schrijft Simone. “Van 169 tot 83 kg. Ik kan gewoon niet vatten wat dat betekent voor mij!

Hoewel velen Simone als een inspiratiebron zien, beweren sommigen dat haar voor en na foto’s nep zijn. “Ik geloof nooit dat dat een en dezelfde persoon is!” “Mensen die zo snel gewicht verliezen hebben altijd last van huidplooien. Deze slanke vrouw kan nooit dezelfde zijn als die voluptueuze vrouw” schrijven de twijfelaars op haar muur.

Simone is geschokt. Maar ze besluit aan te tonen hoe ze hard ze gewerkt heeft: “Elke reactie die beweerde dat mijn gewichtsverlies nep was, heeft me echt pijn gedaan. Het kosten me uren van twijfels en vragen of ik mijn verhaal over mijn gezichtsverlies wel met anderen zou delen. Ik ben altijd eerlijk geweest. Dus alsjeblieft, ik hoop dat ik de ongelovigen heb kunnen overtuigen! Ja, ik heb overtollige huid en striemen!

Wat een gewaagde zet! Maar zo heeft Simone alle critici het zwijgen opgelegd. En met haar openhartigheid heeft zij ook vele mensen die met hetzelfde probleem kampten veel moed gegeven. “Het verbaasde me echt hoeveel mensen er op mijn foto gereageerd hebben”, zegt de jonge vrouw. “Maar ik ben erg trots dat ik de moed heb gehad. En het raakt zoveel mensen op een manier die ik nooit had durven inbeelden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.