Meteen naar de inhoud
Home » Belager trekt een mes tegenover een agent, maar dan doet de agent iets wat de hele wereld schokt

Belager trekt een mes tegenover een agent, maar dan doet de agent iets wat de hele wereld schokt

  • door
data-img320=

Elke keer als we naar het nieuws kijken deze dagen, lijkt er weer een tragisch verhaal op te duiken over een aanvaring met de politie die verkeerd afliep. Het is echt verschrikkelijk dat zulke incidenten vaak eindigen in een gewonde of een dode. Een groot deel van de politieagenten proberen hun werk zo goed mogelijk te verrichten, maar dan zijn er nog altijd de gene die misschien een minder agressieve aanpak zouden kunnen gebruiken om het probleem te verhelpen.

(Lees verder onder de foto)

Misschien kunnen sommige agenten in de wereld een voorbeeld nemen aan deze politieagent in Thailand. Zijn vertrouwen in de goedheid van de mens en zijn welsprekende manier om geweld te vermijden, zorgden ervoor dat de harten van duizenden begonnen te smelten afgelopen dagen. Dat allemaal door een video waarin te zien is dat hij een ernstige situatie tackelt die heel anders afgelopen had kunnen zijn.

De politieagent genaamd Anirut Malee was op een doodgewone dag aan het werk bij het Huay Kwang politiestation in Thailand, toen opeens een verwarde man binnen kwam lopen met een groot mes. De man had een slechte dag en besloot dat af te reageren op de politie. Bekijk hieronder de video waarin de agent deze situatie op een geweldige manier oplost:

HTTPS://YOUTU.BE/9JPONCSVBSK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.