Meteen naar de inhoud
Home » Ze beschrijft haar ongewone bezoek aan de gynaecoloog. Wij kunnen begrijpen waarom ze er nooit meer terugkomt!

Ze beschrijft haar ongewone bezoek aan de gynaecoloog. Wij kunnen begrijpen waarom ze er nooit meer terugkomt!

  • door

Wij krijgen nooit genoeg van mooie en grappige verhalen. Dit verhaal is daar een mooi voorbeeld van: 

“Ik had later deze week een afspraak met de gynaecoloog. Maar op een vroege ochtend kreeg ik een telefoontje van het ziekenhuis, met het verzoek of de afspraak naar vandaag verplaatst kon worden.”

“De kinderen en mijn man waren net weg, naar school en naar het werk. Het was 08:45 en ze wilden dat ik om 9:30 aanwezig zou zijn in het ziekenhuis.”

“De reistijd was ongeveer 35 minuten, dus ik had geen tijd te verliezen. Meestal doe ik extra mijn best qua hygiëne bij dit soort bezoekjes, maar daar had ik nu geen tijd voor, en ook eigenlijk geen zin in. Ik bedoel, het is zijn werk toch?”

“Ik rende de trap op, trok mijn pyjamabroek uit, maakte een kleine handdoek nat en waste mezelf daarmee aan de wasbak. Ik had geen tijd om uitgebreid te gaan douchen.”

“Ik gooide de handdoek in de wasmand, deed snel een broek aan en sprong in de auto. Ik keek naar de klok en besefte dat ik gelukkig op tijd was. Tenslotte heb ik een hekel aan te laat komen.”

“Ik zat een paar minuten in de wachtkamer toen ik aan de beurt was. Ik weet hoe het allemaal in zijn werk gaat, dus ik kleedde me uit en ging in de stoel met de beugels zitten voor het onderzoek. Terwijl ik daar lag probeerde ik mezelf te ontspannen door te doen alsof ik lekker in Parijs was, ver weg van hier. In werkelijkheid zat ik met mijn benen in de lucht te wachten op de dokter. Herkenbaar, dames?”

“Ik was een beetje verrast toen de gynaecoloog plotseling zei: “O, ik zie dat u vanochtend u extra heeft uitgesloofd, nietwaar mevrouw?”

“Ik gaf geen antwoord, want ik wist niet wat hij bedoelde.”

“Ik was blij dat het onderzoek eindelijk was afgelopen, deed wat boodschappen en ging naar huis. Na school kwam mijn 6-jarige dochtertje thuis, ging spelen en vroeg aan me: “Mam, waar is mijn kleine handdoek?”

“Ik vroeg haar om een ​​andere te pakken, maar ze antwoordde direct: “Nee, ik moet degene hebben die op de wasbak lag. Ik had al mijn glitter er op uitgestrooid.”

Ik ga nooit meer terug naar deze gynaecoloog… Nooit meer… “

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.