Meteen naar de inhoud
Home » De beste manier om je vrouw te laten klaar komen

De beste manier om je vrouw te laten klaar komen

  • door

Een vrouw klaar laten komen op een unieke manier

Mannen en vrouwen zijn volledig verschillend, zeker wanneer het aankomt op het ‘klaar koming’ tijdens de vrij partij. Voor een man is er niet veel nodig om te kunnen klaar komen, een vrouw klaar laten komen is een volledig ander verhaal. Vrouwen en vrij partijtjes is een volledig ander verhaal en daarom heb je een compleet andere aanpak nodig.

Daarom wil ik vandaag eens wat ruimte gebruiken om dieper in te gaan op de manier waarop je jouw partner een explosie kunt bezorgen, in plaats van een gemiddelde klaar koming. Wanneer je weet hoe je jouw partner een klaar koming kunt bezorgen, is het tijd geworden om eens een stapje verder te gaan. Wist je dat je een vrouw zo heftig klaar kan laten komen dat ze helemaal overdonderd is?

De drie manieren om je partner een explosie te laten beleven

In dit artikel ga ik drie tips behandelen die je direct al kunt gebruiken om jouw partner een enorme klaar koming te bezorgen. Voordat je hieraan begint, is het belangrijk dat je de tijd neemt. Wanneer je haast hebt om jouw partner een heerlijke ervaring te bezorgen, dan kun je er beter niet aan beginnen, want zo werkt het niet voor de meeste vrouwen.

Ben jij een man die weet hoe hij een vrouw klaar kan laten komen, maar is het je nog niet gelukt om haar een explosie te laten beleven, dan is dit artikel jou op het lijf geschreven.

Combineren van technieken

Er wordt regelmatig gezegd dat vrouwen meerdere manieren van 

stimulatie nodig hebben om tot een ‘klaar koming’ te komen. Dat is niet waar. Er zijn veel vrouwen die gemakkelijk klaar kunnen komen wanneer je je beperkt tot alleen haar ‘daaronder’ te vermaken. Dan moet je het echter wel perfect doen.

De klaar komingen die hieruit voortkomen, zijn de zogeheten enkelvoudige klaar komingen. Het is de meest luie manier om je partner te ‘vermaken’, en de mannen die op deze manier te werk gaan in de slaapkamer, die maken een denkfout. Zij vergelijken de vrij partij voor hun partner met de vrij partij die zij zelf ervaren.

Voor een man is enkelvoudige stimulatie immers meer dan genoeg. Wij hoeven alleen maar de prikkels te hebben die door het stimuleren van de ‘leuter’ naar de hersenen gestuurd worden. Meer dan dat hebben wij niet nodig. Voor een vrouw werkt dit niet zo. Natuurlijk heeft zij ook stimulatie nodig, maar het emotionele aspect is voor de vrouwen vele malen groter.

Daar moet je op inspelen wanneer je jouw partner een enorme klaar koming wilt bezorgen. Alle zintuigen moeten aan het werk gaan om de maximale sensatie te kunnen bereiken. Daarvoor moet je meerdere technieken gaan combineren (en dat is ook de reden waarom je tijd nodig hebt).

Een aantal van de manieren heb ik al eerder besproken op mijn website, maar een gouden tip die ook hier genoemd moet worden, is de locatie van haar ‘gevoelige’ plekje. De gevoeligste plekje van de vrouw is niet alleen het knobbeltje onder het mantel kapje. Het gevoelige plekje loopt het lichaam van de vrouw in en is meerdere centimeters langs. Wanneer je deze op meerdere manieren kunt stimuleren, kom je al heel goed in de buurt van een enorme klaar koming voor je partner.

Een manier om dit te doen, is door je partner ‘mondeling’ te vermaken, en tegelijkertijd je vingers te gebruiken. Wanneer je een vinger de ‘doosje’ van de vrouw in laat glijden, wijs je met je vinger naar haar navel. Daar moet bij benadering de ‘gevoelige’ plekje doorlopen. Wanneer je met je vinger over de wand van de doosje strijkt, kun je deze overigens ook gewoon voelen.

Hoe meer technieken je kunt combineren, hoe groter de sensatie voor haar wordt. Wanneer je dit merkt, is het tijd voor de volgende tip.

Uitstellen zorgt voor meer spanning

Wanneer je jouw partner een flink orgasme wilt bezorgen, dan moet je weten hoe een vrouw klaar laten komen precies in zijn werk gaat. Bij een man wordt de spanning opgebouwd, en glijden we vervolgens van het point of no return naar een klaar koming. Bij een vrouw gaat een klaar koming ook gepaard met het verzamelen van spanning en stimulatie, maar een echt point of no return is er niet.

Toch kun je merken dat je partner ook een ‘randje’ heeft. Wanneer een vrouw merkt dat de klaar koming er aan zit te komen, knijpt ze haar handen samen, en begint de ademhaling te stokken. Haar hersenen richten zich op het overweldigende genot, en geven toe aan het toppunt dat eraan zit te komen. Opletten hoe de ademhaling precies verloopt, dat is er dan niet meer bij.

Dit punt moet je goed in de gaten houden. Wanneer je jouw partner een enorme klaar koming wilt bezorgen, is het de bedoeling dat zij dit punt niet bereikt. Zodra je het idee hebt dat zij richting het randje gaat, halveer je de ‘spanning’ van jouw handelingen. Het idee dat ze bijna klaar gaat komen, zakt dan weg. Vervolgens ga je weer verder op de manier waarmee je bezig was.

Je kunt gerust een kleine pauze nemen. Het duurt namelijk een aantal seconden tot je partner weer een aanloop nodig heeft tot de klaar koming, en haar op winding verdwijnt pas na een aantal minuten. Dat is het voordeel van een vrij partij hebben met een vrouw. Zij heeft een ‘state of mind’, en als die gericht is op de vrij partij, dan is die gericht op de vrij partij. Daar kom je moeilijk uit. En dat is wat jij kunt gebruiken.

Door haar constant naar het randje te helpen, en een keer of drie of vier te stoppen op het moment dat zij bijna een klaar koming heeft, bouw je de spanning op. De sensatie in haar lichaam en hersenen blijft zich opstapelen en dat betekent dat zij enorm graag klaar wil komen. De kans bestaat dat zij je bij de vierde keer smeekt om door te gaan.

Dan heb je haar precies waar je haar wilt hebben. Besluit je om voor het klaar koming te gaan, dan zet je alles op alles. Meerdere technieken en dubbele stimulatie zijn bijna een verplichting op dat moment. Haar hersenen rekenen erop dat je opnieuw gaat stoppen, en door de sensatie en stimulatie enorm aan te zetten, kun je zorgen voor de enorme explosie. Het wordt de beste klaar koming dat je partner ooit gehad heeft.

Maar hoe zit het dan met de derde stap?

Na het ‘klaar komen’ ligt ook nog werk

Wanneer jouw partner een enorm klaar koming gehad heeft, dan is zij bijzonder emotioneel. Haar spieren trillen nog na, en in haar hoofd ontstaat een enorme leegte. De hersenen zijn de laatste minuten alleen maar aan het werk geweest om de enorme sensatie te verwerken, en dat betekent dat er nu een leegte ontstaat. De klaar koming is voorbij, alles zakt weer langzaam op zijn plaats.

Er zijn veel mannen die hier de fout ingaan. Zij springen direct op hun partner om te gaan vermaken, of lopen de slaapkamer uit om wat te drinken te halen, of om te gaan roken. Al deze acties zijn verkeerd. Je partner heeft je namelijk nodig.

Zij zit nog steeds mentaal in de staat van de klaar koming. Daarom heeft ze aandacht nodig. Knuffel haar eens een minuut of langer na de vrij partij. Ze heeft het hard nodig, zeker na een klaar koming. Wedden dat je op dat moment ineens helemaal geen zin meer hebt in die sigaret, en dat de behoefte om haar direct te ‘vermaken’ ineens een stuk kleiner geworden is?

Het moment na de klaar koming is voor de man een periode om bij te komen. Voor een vrouw is het echter een onderdeel van de klaar koming zelf.

Op naar een betere vrij partij

Op het moment dat jij besluit om meer werk te maken van een vrouw klaar laten komen, neem je een grote stap in de richting van een betere vrij partij. Een vrij partij draait namelijk al honderden jaren om de klaar koming van de man, en dat heeft ertoe geleid dat de vrouwelijke klaar koming lange tijd als mythe bestempeld is.

Wanneer je meer en een betere vrij partij wilt hebben, dan moet je ervoor zorgen dat je partner meer dan genieten tijdens de vrij partij. Door eens in te zetten op een klaar koming voor haar, laat je merken dat je bereid bent om te werken in bed, en te werken voor haar. Een vrij partij moet van twee kanten komen, en dit is een goed begin. Daarbij heb je drie tips meegekregen die ervoor zorgen dat het een stuk makkelijker wordt om een vrouw klaar te laten komen op een unieke manier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.