Meteen naar de inhoud
Home » Hij betrapte zijn dochter terwijl ze half NAAKT naast een vreemde lag. Zijn reactie? BESTE VADER OOIT!

Hij betrapte zijn dochter terwijl ze half NAAKT naast een vreemde lag. Zijn reactie? BESTE VADER OOIT!

  • door

Iedere ouder weet dat ouder zijn zwaar is, en tegelijkertijd zeer veel voldoening geeft. We zorgen vol overgave voor onze kinderen. We willen hun steun en toeverlaat zijn bij alle hindernissen die ze tegenkomen in hun leven. Lees hieronder hoe deze Russische vader hier op een wel zeer bijzondere wijze mee omgaat. Hij wil namelijk een rolmodel zijn voor zijn kinderen. Hij wil hen de moed tonen die nodig is om met alle uitdagingen in het leven om te gaan.

“Op een dag kwam ik beneden toen ik iets onverwachts aantrof. Mijn 17-jarige dochter lag op de bank naast een vreemde man. Ze lagen te slapen na een ‘vermoeiende’ nacht. Ik maakte geen geluid en ging snel het ontbijt klaar zetten. Daarna sloop ik terug naar boven en vertelde aan mijn vrouw en mijn andere kinderen wat ik beneden had gezien. Zonder hen wakker te maken gingen we terug om met zijn allen te ontbijten. Ik zette er een extra stoel bij voor onze onverwachte gast.

Toen we zaten riep ik heel hard: ‘hé JONGEMAN!’. Hij schrok klaarwakker en ik heb nog nooit iemand zo snel rechtop zien zitten. ‘Het ontbijt is klaar, kom aan tafel!’ Het was ondertussen muisstil. Niemand durfde een kik te geven. De jongen schoot in zijn kleren en legde de 20 meter tussen de bank en de tafel af. Dit waren vast de langste 20 meter van zijn leven. Hij werd erg zenuwachtig. Toen mijn zoon hem zuchtend aankeek en hem mistroostend op zijn schouder klopte, zakte de moed hem helemaal in zijn schoenen. Je kon zijn angst bijna ruiken. ‘Luister goed naar me jongen’, zei ik. ‘Ik ga je een vraag stellen en het is heel belangrijk dat je het juiste antwoord geeft.’…… De jongen zweette inmiddels peentjes. 

Hou jij van katten?’…

We leerden deze onverwachte gast gauw beter kennen. Deze vriendelijke en aardige jongen was duidelijk ongeschoold, maar absoluut niet dom! Hoewel hij wel een beetje eigenaardig was, was mijn dochter dol op hem. Ze verzekerde me dat hij geen vlieg kwaad deed en dat hij altijd heel erg attent was. Iedere dag kwam hij naar haar toe en zorgde dat ze naar school ging, dat ze haar huiswerk deed. Hij zorgde echt voor haar. Hij bleef altijd bij haar als ze ziek was. Hij behandelde haar als een echte prinses.

De jongeman vertrouwde ons toe dat hij helemaal geen familie meer had, hij had geen vast werk en geen opleiding. Maar mijn dochter adoreerde hem en vertrouwde hem volledig. Wat kon ik anders doen dan haar haar eigen fouten laten maken? En ik liet hen met rust.

Maar toen, op een dag, kwam mijn zoon naar me toe. Hij was er achter gekomen dat deze vriendelijke jongen dakloos was. Zijn vader, die hem had mishandeld, had zelfmoord gepleegd en zijn moeder, die aan de drugs verslaafd was, had hem drie weken daarna in de steek gelaten. Hij sliep al drie jaar lang in een auto en hij moest maar zien te overleven op straat.

“Daar stond ik dan. Ik zag een jongen van rond de 18 jaar, die altijd lachte. Hij hielp anderen zonder er iets voor terug te vragen. Een kind dat zelf geen jeugd had gehad.

We missen hem als hij er niet is. En hoewel ze geen dikke vrienden zijn, kan mijn zoon erg goed met hem opschieten. Mijn jongste dochter vertrouwt hem onvoorwaardelijk en mijn vrouw? Haar moederinstinct werd opnieuw aangewakkerd en wilde voor hem zorgen. En ik? Ik maak me zorgen om hem en alles wat ik wil is dat hij gelukkig is.

Ik vertelde mijn vrouw en jongste dochter wat ik over hem te weten was gekomen. Ze huilden en waren geëmotioneerd. In mijn oudste dochter was ik teleurgesteld. Hoe kon ze hem iedere avond laten vertrekken terwijl ze wist dat hij nergens heen kon? 

De volgende dag verraste ik hem met een sleutel van ons huis. Het enige wat ik van hem vroeg was dat hij iedere avond thuis kwam. En dat deed hij. Hij liet zien dat hij met zijn handen hele mooie dingen kon maken en wij zorgden ervoor dat hij de juiste opleiding kreeg. Hij wilde graag een eigen zaak beginnen en we stimuleerden hem hierin.

Nu, 15 jaar later, heeft hij samen met mijn dochter zijn eigen bedrijf. En ze hebben ons drie fantastische kleinkinderen gegeven!

Vaak klagen mensen steen en been. Ze zijn ontevreden over het leven dat ze leiden. Ze raken verbitterd. Deze vader en zoon laten ons zien dat het ook anders kan. Ze zijn levende voorbeelden van hoop. Geef nooit op! Iedere situatie, hoe hopeloos deze ook lijkt, goed kan komen! Deel deze mooie boodschap met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.