Meteen naar de inhoud
Home » Ik betrapte mijn vrouw met haar minnaar in ons bed.

Ik betrapte mijn vrouw met haar minnaar in ons bed.

  • door

Een man komt een dag vroeger dan voorzien terug van zijn zakenreis. Hij neemt een taxi om naar huis te tijden. Bij zijn huis aangekomen vraagt hij aan de chauffeur van de taxi om te getuigen. Hij denkt dat zijn vrouw hem bedriegt. De taxichauffeur neemt tegen betaling van? 150 dit aanbod aan.

 

Zij gaan stil het huis binnen en openen voorzichtig de deur van de slaapkamer. De man trekt de deken van het bed en betrapt zijn vrouw met haar minnaar. Rood van woede trekt de man zijn pistool en houdt het tegen het hoofd van de minnaar. Zijn vrouw huilt en roept: “Schiet niet, schiet niet! Ik heb je belogen. Ik heb nooit wat geërfd van mijn tante. Hij heeft je Ferrari betaald en onze boot. Ook alle tickets voor de voetbalwedstrijden waar jij zo graag naar te ging! Hij betaalt zelfs al onze belastingen!”

De man, volledig van de kaart, laat zijn pistool zakken en vraagt aan de taxichauffeur: “Wat zou jij in mijn plaats doen?” “Ik,” zegt de taxichauffeur,”ik zou vlug die deken terug leggen, zodat hij geen kou vat!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.