Meteen naar de inhoud
Home » Een beveiliger inspecteert het lichaam van dit kind. Maar als hij bij de benen komt… wat vreselijk!

Een beveiliger inspecteert het lichaam van dit kind. Maar als hij bij de benen komt… wat vreselijk!

  • door

Op 26 maart van dit jaar gingen Jennifer Williamson en haar zoon Aaron van 13 waren op het internationale vliegveld Dallas/Fort Wort om een vlucht te nemen. Toen ze door de veiligheidscontrole gingen werd het alarm geactiveerd, omdat Aaron was vergeten zijn draagbare computer uit zijn rugzak te halen.

De oplossing was simpel: het uit de tas halen van de computer en deze nogmaals door de röntgenmachine laten gaan. Echter, de TSA, het nationale veiligheidsagentschap van de Verenigde Staten die de veiligheid van de vliegvelden beheert, besloot dat grondig onderzocht moest worden of de jongen niet nog iets verbergde. Daarom werd hij naar een beveiliger geleid die hem moest fouilleren.

De video die de moeder uploadde over wat de beveiliger met haar kind deed is viral gegaan binnen maar een paar dagen. De reden? We laten het je hieronder zien.

Het lijkt of de beveiliger wel erg grondig het lichaam van Aaron betast! De verontwaardiging van zijn moeder haalde niets uit, zelfs niet toen ze vertelde dat haar zoon leed aan de Sensory processing disorder (SPD), een neurologische ziekte die zijn gevoel beïnvloedt als hij aangeraakt wordt.

Het veiligheidspersoneel negeerde haar verzoeken volkomen en onderzochten en betastten hem gedurende 2 hele minuten, ondanks dat hij alleen maar een short en een shirt aan had! Natuurlijk is het goed dat de veiligheidsprotocollen op de vliegvelden heel streng zijn, maar de moede tekende bezwaar aan wat er met haar kind was gebeurd. Van hun kant heeft de instantie geantwoord dat hun handelen binnen de regels was. Wat denk jij ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.