Meteen naar de inhoud
Home » Bevreemdende video: moeder ziet geest boven haar kind zweven via de babycamera.

Bevreemdende video: moeder ziet geest boven haar kind zweven via de babycamera.

  • door

Jade Yates, moeder van dochter Ruby, legt haar baby in haar bedje voor een welverdiende nachtrust. Het is een avond als alle andere en de vrouw verwacht dan ook niets bijzonders te zien op de babycamera die op haar baby gericht is. Maar als ze een tijdje later naar het scherm kijkt, ziet ze iets dat haar koude rillingen geeft.

Jade gelooft dat ze een geest ziet verschijnen. Het wezen zweeft heen en weer over haar baby en ze schrikt zich dan ook rot. Ze neemt haar telefoon en filmt wat ze te zien krijgt op het scherm.

Bekijk zelf de video hieronder. Het is een opname van het scherm van de babyfoon. Je zal zelf moeten beslissen of wat je ziet een geest is of wat anders.

“Ik doe vannacht geen oog meer dicht,” schrijft de moeder bij de publicatie van de video. “Ik heb nooit geloofd in geesten maar de beelden laten duidelijk zien dat er iets beweegt boven het bed van mijn dochter. De deur van de slaapkamer was dicht en er was niemand in de kamer. Kijk zelf maar en trek je eigen conclusies. Het deed in elk geval al mijn haartjes rechtop staan.”

Het is moeilijk na te gaan wat we zien op de beelden. Het kan evengoed om een lichtreflectie gaan of een effect dat de camera zelf genereert. Wat we zien is een lichtvlek die heen en weer beweegt. De videopublicatie op Facebook kreeg reeds 2,4 miljoen kijkers en de discussie over wat er te zien is gaat onvermoeid door. Wat denk je zelf te zien?

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.