Meteen naar de inhoud
Home » Bijna niemand kan het paard vinden op de tekening van de kikker – kan jij hem vinden?

Bijna niemand kan het paard vinden op de tekening van de kikker – kan jij hem vinden?

  • door

Wie houdt er nou niet van een goede optische illusie. Een echte hersenkraker zo op zijn tijd kan absoluut geen kwaad. Als het na een tijdje niet lukt, dan wil je vaak het antwoord weten. Vrees niet, het “antwoord” van deze optische puzzel vind je onderaan in het artikel.

We raden je echter aan om het eerst eens zelf te proberen want het is best leuk! In de onderstaande tekening zien we een kikker, toch?

Bron: Facebook

Bron: Facebook

In de tekening zit daarentegen ook een paard verstopt. Het is heel makkelijk om de kikker te zien. De meeste mensen zien het meteen. In de onderstaande foto is er een blauwe lijn om de kikker heengetrokken.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Kan jij het paard vinden. Een kleine tip om je op weg te helpen: niet het gehele paard is getekend. Slechts zijn hoofd en nek zijn te zien op de tekening.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Kijk heel nauwkeurig naar de onderstaande tekening. Zie je het paard al?

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Je kan het antwoord hieronder vinden als je nog niet het paard hebt gevonden. We geven toe het is een beetje een instinker. Je moet de tekening namelijk 90 graden draaien.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Heb jij het paard gevonden? Laat het ons weten in de reacties! Deel deze leuke optische puzzel met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.