Meteen naar de inhoud
Home » Bizar! Deze man heeft een ‘leuter’ van 5 kilo (18+ foto’s)

Bizar! Deze man heeft een ‘leuter’ van 5 kilo (18+ foto’s)

  • door

Maak kennis met Micha Stuntz, een man met een nogal bijzonder kenmerk. Hij heeft namelijk een ‘leuter’ die 5 kilo weegt.

Nu vraag je je misschien af: heeft hij van zichzelf zo’n grote leuter? Nee, hij heeft zich de afgelopen 20 jaar beziggehouden met leutervergroting en siliconeninjecties waardoor zijn leuter nu 23 centimeter lang en 14 centimeter breed is. Holy moly.

De grote vraag is natuurlijk: hoe werkt dat nu in de slaapkamer? Volgens Michael is dat geen probleem. “After you reach a certain size, you can’t do certain things anymore. At least not with everyone and not without some foreplay. But there are other things you can do with it,” vertelt hij aan Vice. “You just have to free yourself from established roles and hardened ideas about sex and be ready to play.

Hij begon ermee toen hij als dubieus verjaardagscadeautje een leuterpomp kreeg. Hij was toch nieuwsgierig en probeerde het ding uit: hij vond het resultaat geweldig. Dus vanaf dat moment is hij doorgegaan met experimenteren en dit is het resultaat. Er zitten ook nadelen aan: want waar vind je ondergoed en een broek waar zijn leuter in past? Tsja, we geloven meteen dat dat lastig is.

Zie hier de foto’s:

 data-pin-description= data-pin-description= data-pin-description=

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.