Meteen naar de inhoud
Home » Bizar! Vrouw wil heupen van 2.5 meter breed, zélfs als dat haar dood betekent

Bizar! Vrouw wil heupen van 2.5 meter breed, zélfs als dat haar dood betekent

  • door

Bobbi-Jo Westley heeft momenteel een heupomvang van 241 centimeter

De een wil het wereldrecord hardlopen verbeteren en de ander wil… de breedste heupen ter wereld hebben. De Britse Bobbi-Jo Westley is vastbesloten om het wereldrecord voor de breedste heupen op haar naam te vestigen. Met haar 241 centimeter brede heupen komt ze al ver. Maar of het nou wel zo’n gezond idee is…

Momenteel zit de blondine op precies 241,3 centimeter en ze moet nog meer dan 10 centimeter verkrijgen om recordhouder Mikel Ruffinelli te verslaan, die een omvang van 251,46 centimeter heeft.

Mensen die denken dat Bobbi-Jo veel kritiek over zich heen krijgt, hebben het mis. Over de hele wereld aanbidden fans haar. Voor haar grootste fans houdt Bobbi-Jo zelfs zogenoemde ‘crushing’-sessies. Dit houdt in dat haar fans haar betalen zodat Bobbi-Jo op hen gaat zítten!

heupen

Waarschuwing
“Mijn heupen maken me uniek”, vindt Bobbi-Jo. Zes jaar geleden werd bij de vrouw Hypothyreoïdie aangetroffen. Dit houdt in dat ze een tekort heeft aan schildklierhormonen. Dit is volgens Bobbi-Jo dan ook de reden waarom ze sinds dat moment is aangekomen, maar volgens voedingsdeskundige Nadia Sharifi is dit niet de reden. De deskundige is ervan overtuigd dat Bobbi-Jo’s huidige levensstijl een vroege dood zal veroorzaken en noemt haar cliënt zelfs een ‘tikkende tijdbom’.

Ondanks de waarschuwing van haar voedingsdeskundige wil Bobbi-Jo koste wat het kost de nieuwe recordhouder worden. “Ik snap dat ik mezelf in gevaar breng”, vertelt ze aan Metro. “Maar het is gewoon iets wat ik wil doen en ik bekijk het dag per dag. Ik wil graag herinnerd worden om iets.”

Bron: Metro. Beeld: Videostill

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.