Meteen naar de inhoud
Home » Deze ‘BJ’ geef je alleen aan iemand van wie je héél veel houdt

Deze ‘BJ’ geef je alleen aan iemand van wie je héél veel houdt

  • door
data-img320=

Als je prachtige muziek wil maken in bed, dan kun je misschien een keer een heel andere soort ‘BJ’ geven dan normaal: de roestige trombone. Het is een een combinatie van het likken van de ‘bil’ en het af trekken van zijn ‘leuter’. Dat zal zeker voor een hoop hoge klanken zorgen. Dat weet ik wel zeker.

Als je echt een instrument bespeeld dan moet je een goede coördinatie hebben, gevoel voor ritme en behendigheid. Ook tijdens de ‘positie’ 69 komt veel coördinatie kijken. Er is veel tegelijkertijd aan de hand en je moet dus goed gefocust blijven.

 data-img320=

De handeling bestaat natuurlijk in vrij partij films, maar in het echte leven is het niet zo populair. Maar misschien gaat dat ooit nog komen?

Zo doe je het:

Dit is hoe je het doet: een man met een ‘harde’ staat rechtop met zijn benen iets uit elkaar. Zijn partner gaat achter hem zitten op de knieën en likt zijn ‘bil’ (het roestige gedeelte). Daarnaast pakt de partner de leuter met de handen vast en trekt hem af (de trombone).

Variatie:

Een alternatief op de roestige trombone is als de vrouw degene is die rechtop staat en de partner achter haar geknield gaat zitten en de ‘bil’ likt terwijl hij haar tegelijkertijd vermaakt bij haar ‘doosje’. Dit heet de roestige trompet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.