Meteen naar de inhoud
Home » Blinde man ziet zijn vrouw voor de allereerste keer – wat er dan gebeurt doet je in tranen uitbarsten

Blinde man ziet zijn vrouw voor de allereerste keer – wat er dan gebeurt doet je in tranen uitbarsten

  • door
NBC

De meeste mensen vinden het vanzelfsprekend dat ze alles elke dag perfect kunnen zien. We kunnen de gezichten van geliefden, vrienden en familie zien, en genieten van de wonderen van de prachtige natuur. Maar het leven is heel anders voor Gene Purdie!

Gene heeft namelijk de Ziekte van Stargardt. Dit houdt in dat hij alleen de randen van dingen voor zijn neus kan zien. Hij heeft nooit het prachtige gezicht van zijn vrouw, het schattige neusje van zijn zoontje of de lachende gezichten van zijn ouders kunnen zien.

Gene heeft zijn hele leven letterlijk in het donker doorgebracht, totdat Rachael Ray hem uitnodigde naar een hele bijzondere uitzending op haar show.

Rachael gaf Gene een eSight bril om op te zetten. Hiermee kunnen zeer slechtziende mensen dingen zien die ze hun hele leven lang hebben moeten missen. Toen Gene de bril opzette begon hij te lachen en keek hij direct naar zijn vrouw. Dit moment zal hij nooit van zijn leven vergeten. Bekijk het filmpje hieronder om te zien wat voor fantastische verrassing Rachael Ray nog meer voor Gene had!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.