Meteen naar de inhoud
Home » Bloedmooie juf (24) had dagelijks een vrij partij met 17-jarige student

Bloedmooie juf (24) had dagelijks een vrij partij met 17-jarige student

  • door

Droomden we allemaal niet van één bepaalde juf als hitsige tiener? Wat zouden we toen wel niet gegeven hebben voor die ene knappe leerkracht uit de kleren te zien gaan. Bij sommige Amerikaanse scholieren lijkt die droom regelmatig daadwerkelijk uit te komen. Ook voor een 17-jarige knaap uit Iowa. (zie foto’s juf onderaan artikel!)

Hij waagde een poging om een leerkracht te versieren en het lukte daadwerkelijk ook. Marybeth Haglin, de juf in kwestie, vertelde hierover in de rechtbank: “Hij kwam telkens mijn klas binnen, pakte een memoblaadje en schreef er een lieve tekst op. Bij het verlaten van de klas, plakte hij het briefje op mijn bureau. Een briefje had de tekst: ‘Ik houd zoveel van jou, mijn keizerin.’” Marybeth kon de verleiding niet meer weerstaan en ze stuurde al snel enkele s*xy selfies naar de student.

Wat volgde was een hartstochtelijke relatie waarbij het koppel gedurende zes maanden bijna elke dag s*ks had. Meestal gebeurde dit op een openbare parkeerplaats aangezien hun relatie nog steeds behoorlijk geheim was. Enkele maanden geleden werd het koppeltje echter betrapt toen ze weer van bil aan het gaan waren. Het bleek om een klasgenoot te gaan van de 17-jarige versierder. In plaats van zijn maat een high five te geven en hen rustig verder te laten doen, besloot hij naar de politie te gaan. Marybeth komt in november haar straf te weten. In het ergste geval mag ze 2 jaar in de plaatselijke gevangenis gaan logeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.