Meteen naar de inhoud
Home » Deze bloedmooie docent had een vrij partij met een student. (video)

Deze bloedmooie docent had een vrij partij met een student. (video)

  • door

Droomden we allemaal niet van één bepaalde juf als hitsige tiener? Bij sommige Amerikaanse scholieren lijkt die droom daadwerkelijk uit te komen. Ook voor een 17-jarige knaap uit Iowa een jaar geleden.

Hij waagde een poging om een 24-jarige leerkracht te versieren en het lukte daadwerkelijk ook. Marybeth Haglin, de juf in kwestie, vertelde hierover in de rechtbank: “Hij kwam telkens mijn klas binnen, pakte een memoblaadje en schreef er een lieve tekst op. Bij het verlaten van de klas, plakte hij het briefje op mijn bureau. Een briefje had de tekst: ‘Ik houd zoveel van jou, mijn keizerin.’” Marybeth kon de verleiding niet meer weerstaan en ze stuurde al snel enkele hotte selfies naar de student.

Wat volgde was een hartstochtelijke relatie waarbij het koppel gedurende zes maanden bijna elke dag een vrij partij had. Een jaar geleden werd het koppeltje echter betrapt toen ze weer van bil aan het gaan waren.

Carrièreswitch naar stripster en actrice

Mary Beth werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar waarvan 90 dagen effectief. Ze heeft al wel een zeer opvallende carrièreswitch gemaakt. Aangezien ze niet meer aan de bak geraakte in het onderwijs werd ze in eerste instantie dan maar stripper.

Ze wou echter nog meer geld verdienen en besloot om dan nog maar een stapje verder te gaan. Ze is nu namelijk doodleuk actrice

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.