Meteen naar de inhoud
Home » Bonnie St. Claire tijdens eigen optreden van het podium gehaald: “ik mag niet meer zingen”

Bonnie St. Claire tijdens eigen optreden van het podium gehaald: “ik mag niet meer zingen”

  • door

Bonnie werd plots van het podium afgehaald

Bonnie St. Claire gaf zaterdagavond een optreden in Wijk en Aalburg ter ere van de feestweek. Maar tijdens het optreden werd ze ineens van het podium afgetrokken en het optreden afkapt. Op een video van Shownieuws is te zien dat Bonnie het optreden plotseling afkapt. “Lieve schatten, ik mag niet meer zingen”, zegt ze op de video.

Niet veel later werd ze onder begeleiding weggestuurd van het podium. Het incident was dit weekend onderwerp van speculatie, zo zou Bonnie volgens bronnen ‘te vals’ hebben gezongen en kon het publiek haar gezang ‘niet meer aanhoren’. Manager Hans van de Eerenbeemt zegt in een reactie op SBS Shownieuws dat dit niet waar is. “Ze was iets later begonnen met optreden dan gepland, een kwartiertje ongeveer. En ze wilde om middernacht graag nog even door zingen. Maar dat mocht niet. Meer is er niet aan de hand.” De zangeres vond het volgens hem vooral jammer dat ze niet iets langer op kon treden. Hij ontkracht daarmee de geruchten dat het gezang van Bonnie vals zou zijn geweest.

Een woordvoerder van voetbalclub Wilhelmina ’26, dat de feestweek en het bijbehorende optreden organiseerde, zegt ‘geen uitspraken te willen doen’ over het afgebroken optreden. “We zijn erover in gesprek met het boekingskantoor.”

Lees ook Bruid en bruidegom kussen na het ja-woord. Maar wat er zich dan onder de ogen van de gasten afspeelt, doet hen van hun stoel vallen.

Bron: AD | Beeld Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.