Meteen naar de inhoud
Home » Boze passagier gaat zo heftig tekeer op Airport dat stewardess uiteindelijk in tranen uitbarst

Boze passagier gaat zo heftig tekeer op Airport dat stewardess uiteindelijk in tranen uitbarst

  • door

Een video van een passagier die hevig tekeer gaat tegen een medewerkster van Ryanair in Brussels Airport leidt tot heel wat boze reacties. De man wordt tegengehouden om het vliegtuig op te stappen omdat hij geen vooraf geprinte boarding pass heeft, en dat moet de medewerkster ontgelden.

De beelden beginnen wanneer de discussie al even aan de gang is. De man vraagt de medewerkster, die Sabrina heet, of hij haar overste mag spreken, “want Sabrina zelf doet haar werk niet goed”, zo vindt de man die het filmpje maakte. De man had geen vooraf afgeprinte boarding pass om het vliegtuig te betreden. Volgens de voorwaarden van lowcostmaatschappij Ryanair is dat nochtans nodig. De medewerkster vroeg de man daarop 50 euro te betalen, zoals in de voorwaarden staat, maar dat weigerde de man.

De Ryanairmedewerkster dreigt ermee de security te bellen, maar de man blijft zijn scheldtirade verderzetten.

“Kaalkop”

Een passagier die probeert tussen te komen en de medewerkster van Ryanair probeert te verdedigen, krijgt ook de volle laag: “Waar moei jij je mee, kaalkop. Zij moet mijn boarding pass printen, vetzak, en verlies wat gewicht. Ga op een dieet, kaalkop.” Op dat moment is de Ryanair-medewerkerster intussen al in tranen. Ook andere passagiers komen tussen, sommige proberen de medewerkster moed in te spreken.

De video werd donderdag op LiveLeak gezet en werd op korte tijd al meer dan 50.000 keer bekeken. De beelden staan ook op YouTube. In de commentaren daar krijgt de medewerkster alle steun, en moet de boze passagier het ontgelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.