Meteen naar de inhoud
Home » Brandweerlieden blussen de brand in het huis – dan ontdekken ze een hond die wat in zij mond heeft!

Brandweerlieden blussen de brand in het huis – dan ontdekken ze een hond die wat in zij mond heeft!

  • door

Als er brand is, dan is tijd een cruciale factor. De brandweermannen moeten zo snel mogelijk de brand onder controle zien te krijgen en er voor zorgen dat iedereen veilig wordt gesteld.

Dat was ook het geval toen de brandweer arriveerde bij dit huis van de familie dat aan het afbranden was. De brandweermannen wisten de familie veilig te stellen. De familie kwam er met wat kleine brandwonden en grote schrik vanaf.

brand

Bob Luck

Maar toen de brandweermannen klaar waren, en naar de truck terugkeerde kwamen ze erachter dat nog een levend wezen de brand had overleeft. Ze hadden hem over her hoofd gezien tijdens het brand blussen.

hundmamman1

Bob Luck

Een hond genaamd Amanda , die kort geleden bevallen was, was bezig met al haar puppy’s veilig te stellen daar ze op de brandweertruck te leggen. Een voor een had ze haar roedel gered.

hundmamman3

Bob Luck

Nadat ze alle puppy’s in veiligheid had gesteld, kroop ze bij ze om ze warm te houden. De brandweerlieden schakelde meteen een dierenarts in. Deze vertelde dat alle puppy’s en de moeder in goede gezondheid waren.

hundmamman2

Bob Luck

Het verhaal bewijst maar weer dat het moeder instinct een van de sterkste krachten in de wereld is. Als ouder ben je bereid alles op alles te zetten voor je kinderen, en dit is zo bij mens of hond.

Deel het verhaal met je vrienden en familie als je net als on vindt dat Amanda een held is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.