Meteen naar de inhoud
Home » Brandweerman redt een hond uit een brandend huis. Dit is het moment waarop ze elkaar voor de eerste keer ontmoeten!

Brandweerman redt een hond uit een brandend huis. Dit is het moment waarop ze elkaar voor de eerste keer ontmoeten!

  • door

Het leek op een dood normale dag in Sandusky County, Ohio. De gemeenschap had geen idee dat ze op het punt waren op getuigen te zijn van een tragedie, gevolgd door een hartverwarmend moment tussen mens en dier.

De brandweermannen werden opgeroepen toen er een brand uitbrak in een woonhuis. Eenmaal aangekomen wisten de mannen en vrouwen dat het wellicht al te laat was. Wetende dat er nog mensen binnen zaten, riskeerden deze mannen hun leven dor naar binnen te gaan om te helpen.

Maar wat ze toen zagen had niemand verwacht. 6 pitbulls waren nog te vinden in het huis. Ondanks dat de honden behoorlijk getraumatiseerd waren, waren de brandweermannen in staat om ze alle zes in veiligheid te brengen, zonder blijvende schade.

Een paar dagen later werden de honden naar de mannen gebracht die hun leven redden. In de onderstaande video zie je hun eerste reactie als ze oog in oog komen te staan met hun redders. Dit fragment bracht tranen in mijn ogen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.