Meteen naar de inhoud
Home » In deze brief aan zijn vrouw vraagt hij de scheiding aan. Haar antwoord is geweldig!

In deze brief aan zijn vrouw vraagt hij de scheiding aan. Haar antwoord is geweldig!

  • door

Een man schrijft zijn vrouw een brief. Hij wilde hun huwelijk beëindigen. Hij verwachtte nooit dat zijn vrouw op deze manier zou antwoorden!

Beste vrouw, 

Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd zal verlaten. Ik ben 7 jaar lang een goede echtgenoot voor je geweest, maar ik krijg er niets voor terug. Deze laatste twee weken waren een hel. En dan belde je baas me nog om me te zeggen dat je vandaag ontslag had genomen … ughhh dat was de laatste druppel! 

Vorige week kwam je thuis en merkte je nog geeneens op dat ik een nieuw kapsel had, dat ik je favoriete maaltijd had klaargemaakt en zelfs een nieuw paar zijden boxers droeg. Je at snel in een minuutje of twee en ging meteen naar bed nadat je al je favoriete soaps had gezien. Je zegt me niet meer dat je van me houdt, je wil geen seks of iets wat ons verbindt als man en vrouw. Ofwel bedrieg je me, ofwel houd je niet meer van me. Wat ook het geval is, het is te laat … ik ben er vandoor! 

Je ex-echtgenoot 

P.S. Probeer me niet te vinden. Je zus en ik verhuizen samen naar West Virginia! Een gelukkig leven nog!

Geachte ex-echtgenoot, 

Niets maakte mijn dag beter dan jouw brief. In de helse 7 jaren dat we getrouwd waren, ben je allesbehalve een goede echtgenoot geweest. Ik kijk zo vaak soaps om van je oeverloze gezeur vanaf te zijn. Helaas werkt het niet. Ik merkte WEL dat je een nieuw kapsel had vorige week, maar het eerste wat ik dacht was “Je lijkt wel een meisje!” Omdat mijn moeder me leerde dat het beter is om niets te zeggen als je niets aardig kan zeggen, maakte ik geen opmerking. 

En toen je mijn favoriete maaltijd maakte, moet je me verward hebben met MIJN ZUS, want ik eet al 7 jaar geen varkensvlees meer. Over die nieuwe zijden boxers: Ik draaide mijn hoofd want het prijskaartje van $ 49,99 hing er nog aan, en ik bad dat het toeval was dat ik die ochtend $ 50 dollar aan mijn zus had geleend. Ondanks alles hield ik nog van je en dacht dat we het nog zouden kunnen rechttrekken. Dus toen ik de loterij van 10 miljoen dollar won, zegde ik mijn baan op en kocht ons 2 tickets naar Jamaica. Maar toen ik thuiskwam, was je weg … en het enige wat ik vond was jouw zielige brief. 

Alles gebeurt voor een reden, denk ik. Ik hoop dat je het bevredigende leven zal hebben waarvan je altijd gedroomd hebt. En trouwens, ik weet niet of mijn zus Carla je het verteld heeft, maar ze werd eigenlijk geboren als Carl. Ik hoop dat dat geen probleem is. Mijn advocaat verzekert me dat jouw brief ervoor zal zorgen dat ik je geen cent van mij zal krijgen. Dus, hou je goed! 

Getekend, 

Jouw ex-vrouw, stinkend rijk en vrij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.