Meteen naar de inhoud
Home » Brits meisje (14) vermoordde samen met vriendje haar moeder en zusje

Brits meisje (14) vermoordde samen met vriendje haar moeder en zusje

  • door

Groot-Brittannië werd vorig jaar opgeschrikt door een gruwelijke dubbele moord op een moeder en dochter. Naar nu blijkt, zijn de twee vermoord door de dochter en zus van de slachtoffers, samen met haar eveneens 14-jarige vriendje.

Elizabeth Edwards (49) en haar dochter Katie (13) werden in hun huis in Spalding met een keukenmes vermoord terwijl ze lagen te slapen. Daarna hadden de jonge moordenaars seks, aten ze een ijsje, namen ze een bad om het bloed van zich af te wassen en keken ze ‘vampierenfilms’ in het huis waar de slachtoffers lagen, schrijft de Britse omroep BBC.

Gruwelijke details

Om te voorkomen dat de slachtoffers zouden gillen, werden ze onder meer in hun keel gestoken. Moeder Elizabeth verzette zich hevig, en werd daarbij vijf keer in haar handen gestoken. Andere details zijn nog gruwelijker.

Na twee dagen werden de lichamen van Elizabeth en Katie gevonden. Al snel werden de jonge moordenaars opgepakt. Ze werden in november al veroordeeld, maar toen werd vanwege hun leeftijd niet bekendgemaakt dat het om de dochter en haar vriendje ging. Een rechter bepaalde vandaag dat hun identiteit bekendgemaakt mocht worden. De twee staan bekend als het jongste duo dat een dubbele moord pleegde in Groot-Brittannië.

17,5 jaar cel

“De moorden waren gruwelijk, als executies. Allebei de slachtoffers, in het bijzonder Elizabeth Edwards, moeten afschuwelijk hebben geleden in de laatste minuten van hun leven”, concludeerde de rechter die de twee vandaag in hoger beroep beiden veroordeelde tot 17,5 jaar cel.

De dochter voerde aan dat ze een psychische ziekte heeft en daardoor niet wist wat ze deed, maar daar ging de rechtbank niet in mee. Volgens de rechtbank hadden de twee de moorden lang van te voren gepland, ook al was het vriendje degene die de slachtoffers daadwerkelijk van het leven beroofde.

BRON:RTL Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.