Meteen naar de inhoud
Home » Een Britse man laat zijn hond achter bij de kapper. Als hij het resultaat ziet, lacht hij zich kapot!

Een Britse man laat zijn hond achter bij de kapper. Als hij het resultaat ziet, lacht hij zich kapot!

  • door

De Brit Leigh Simmons woont omwille van zijn werk in Shenzhen, China, samen met zijn vrouw, hond en poes. Het is daar zeer warm, dus beslist de 27-jarige man iets te doen aan de dichte vacht van zijn herderkruising. Hij trekt naar het hondenkapsalon.

“De kapster sprak geen Engels en ik spreek helemaal geen Chinees,” legt Leigh uit. “Dus legde ik met gebaren uit dat ik wou dat ze de hond een scheerbeurt gaf. Ik deed zelfs ‘bzzzzzzz’ zodat ze me begreep.” De vrouw knikte en maakte me duidelijk dat ik om vier uur terug moest komen om de hond op te halen.

“Toen ik aankwam en mijn hond zag, begon ik hysterisch te lachen,” zei hij. “Ik kon nog amper recht blijven staan, zo krom lachte ik me.” Wie kan het hem dat kwalijk nemen, als je de hond bekijkt?

“Poedels zijn erg populair in China en vele hebben dit kapsel,” legt Leigh uit. “Ik wist echter niet dat het typische poedelkapsel de standaard was in China voor alle honden.” Gelukkig vond de hond het zelf niet zo erg. Hopelijk kan Leigh zijn Chinese woordenschat een beetje uitbreiden tegen zijn volgende bezoek aan de hondenkapper!

Deel dit grappige verhaal met je vrienden en familie op Facebook.

De mooiste en meest unieke patronen in een hondenvacht vind je hieronder.

Bron: Buzzfeed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.