Meteen naar de inhoud
Home » Broer en zus gearresteerd voor ziekelijk misbruik (foto’s inbegrepen)

Broer en zus gearresteerd voor ziekelijk misbruik (foto’s inbegrepen)

  • door
De panda's Yuanman en Meilan.

Een half broer en zus uit Virginia zijn gearresteerd voor seksueel misbruik van een 3-jarig meisje en haar 8-jarige zus.

 

Robert Eugene Clark en zijn halfzus, Samantha Simmons zijn gearresteerd, aangeklaagd en uiteindelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van bij elkaar opgeteld 108 jaar. Naast het seksueel misbruik, leefden de twee slachtoffertjes ook in zeer slechte omstandigheden.

Clark en Simmons misbruikten de meisjes herhaaldelijk en lieten ze in erbarmelijke omstandigheden leven. Toen het 3-jarige meisje werd aangetroffen, had ze niets anders aan dan een pamper en zat ze onder het vuil. Zij en haar zus woonden beiden in aparte caravans naast elkaar. De caravans zaten onder de insecten en de meisjes werden seksueel misbruikt door familieleden, iets wat volgens anderen al drie generaties lang in de familie gebeurde.

“Er werd meer aandacht besteed aan het aanleren van seksuele handelingen, dan het poetsen van de tanden,” zei advocaat Jared Moon. “Dit kan niet anders omschreven worden dan een familie-orgie.”

Peggy Sigler, een maatschappelijk werker bij de Rockbridge Area Department of Social Services, ontdekte de leefomstandigheden van de meisjes in 2015 en beschreef later haar bevindingen.

“Er lag overal kleding, papier, afval, ontlasting en er waren kakkerlakken’, zei ze in de rechtbank. “Je liep in het huis en de kakkerlakken sprongen letterlijk op je en kropen over je hele lichaam.”

Veel lezers waren van mening dat de broer en zus een veel hardere straf verdienden.

“Als je deze twee in de gevangenis stopt, is dat voor hen te vergelijken met een penthouse op 5th Avenue. Ze moeten in die smerige caravan van ze blijven wonen. Gooi er een kooi omheen met sloten, zodat ze er nooit meer uit kunnen. Laat ze maar wegrotten, verhongeren, of opgegeten worden door de kakkerlakken en beestjes. En zelfs dat zou te goed zijn voor dit tuig,” schreef een Mad World News lezer op de Facebook pagina van de website.

“Om te horen van zulk kwaadaardig gedrag, maakt me ziek! Het onschuld van die arme kinderen is ontnomen door monsters! Hopelijk komen ze de gevangenis nooit meer uit. Ik hoop dat hun geheim in de gevangenis bekend wordt en ze elke dag verkracht worden voor de rest van hun waardeloze leven! Ik weet dat we niet over anderen moeten oordelen, maar Jezus! In dit geval, is dat wel erg moeilijk!” schreef een andere lezer.

“Ik kan letterlijk niet geloven wat ik dagelijks lees. Het misbruik dat deze arme onschuldige kinderen meegemaakt hebben!! Ik word zo kwaad dat de ouders die ze zouden moeten beschermen, juist de monsters zijn. Ik word er letterlijk niet goed van. Mensen die zulke handelingen verrichten, moeten direct ter dood veroordeeld worden, punt uit” voegde een andere lezer toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.