Meteen naar de inhoud
Home » Deze brug geeft automobilisten een paniekaanval – zie hier waarom

Deze brug geeft automobilisten een paniekaanval – zie hier waarom

  • door
NBC

Mensen zijn bang van veel verschillende dingen en dat is voor iedereen anders. Misschien ben je bang van slangen, spinnen, of insecten? Andere mensen voelen zich benauwd in kleine ruimtes, of voelen zich ziek op hoge plaatsen. Iedereen is wel van iets bang. Maar de Chesapeake Bay Bridge in de VS is waarschijnlijk een plaats waar weinig mensen zich op hun gemak zullen voelen.

Op zijn hoogste punt is de brug ​​honderden meter hoog, en de afstand van de brug is ongeveer 7 km lang. De brug is bijna zo angstaanjagend als een achtbaan en is zeker niet voor mensen met een zwak hart.

Toen de brug in de jaren veertig werd gebouwd, was de brug een modern wonder. Nu is het een bron van angst in de harten van pendelaars die de brug dagelijks over moeten steken. Sommige mensen zijn zo bang om de brug op te gaan dat ze chauffeurs betalen om hun tot aan de andere kant van de brug te brengen.

Bijna niet te geloven!

Bekijk de virale video hieronder! Is dit iets wat jou angst aanjaagt of vind je dit helemaal niets? Laat maar weten in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.