Meteen naar de inhoud
Home » Bruid krijgt bakken kritiek omdat ze haar pasgeboren baby aan haar trouwjurk had vastgemaakt. Maar ze verdedigt zich snel!

Bruid krijgt bakken kritiek omdat ze haar pasgeboren baby aan haar trouwjurk had vastgemaakt. Maar ze verdedigt zich snel!

  • door

In mei 2014 planden Shona en Johnathan hun trouwdag in Nashville. Ze hadden een baby verwelkomd en een maand later zouden ze gaan trouwen. Shona wilde haar pasgeboren baby bij het huwelijk betrekken en de manier waarop veroverde het internet als een storm. Hun dochter was namelijk niet zomaar een gast op de bruiloft – ze werd fysiek vastgemaakt aan de trouwjurk terwijl Shona naar het altaar toeliep.

Iemand maakte een foto van dit surrealistische zicht en de foto ging meteen viraal. De baby was op geen enkel ogenblik in gevaar, maar sommige kijkers vonden dit toch ongepast. Shona verdedigde zich meteen door te zeggen dat ze er geen seconde spijt van had gehad. Ze weerlegde de kritiek met het argument dat de baby veilig was en het hele gebeuren ongedeerd overleefde.

“Een goede moeder neemt haar kind overal mee naartoe” schreef ze op Facebook. “… zelfs naar het altaar.”

Wat vind jij?

Laat je mening horen en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.