Meteen naar de inhoud
Home » Bruidegom bekent dat hij van iemand anders houdt – wijst naar gast en doet bruid wenen. BIZAR…

Bruidegom bekent dat hij van iemand anders houdt – wijst naar gast en doet bruid wenen. BIZAR…

  • door

Voor vele mensen, is hun trouwdag een van de belangrijkste dagen van hun leven. Dus is het best begrijpelijk dat deze dag een rollercoaster van emoties is, gevuld met liefde, humor, geluk en tranen.

Maar het is ook een dag die kleine speciale momenten aantrekt, die het nog zoveel mooier en emotioneler maken – zoals bijvoorbeeld toen Jefferson en Jessica trouwden.

Tijdens de ceremonie, maakte Jefferson zijn bruid en alle aanwezigen sprakeloos, toen hij bekende dat hij van iemand anders hield. Maar zijn bekentenis maakte hun dag eigenlijk alleen nog maar mooier.

Ik ben al naar enkele huwelijken geweest in mijn leven, en ik voel me altijd overweldigd door de liefde en affectie die de bruid en bruidegom voor elkaar tonen. Meer nog, ik heb meerdere keren moeten huilen bij het zien van koppels die hun geloften aan elkaar zeggen. Maar de speech van deze bruidegom heeft me zo geëmotioneerd. Dit heb ik op nog geen enkele trouw gehoord – en ik was er niet eens bij.

Image Source: YouTube/Rec On Cine Project

Jefferson en Jessica zijn een Portugees koppel die verliefd werden en besliste om te trouwen.

Hun trouw was een vreugdevol evenement en alles verliep volgens plan tot het tijd werd om de geloften voor te lezen. Jefferson richtte zich tot zijn nieuwe vrouw en vertelde haar iets dat niemand had verwacht. Hij hield van iemand anders.

Image Source: Youtube/Rec On Cine Project

Niemand wist wat er gebeurde toen Jefferson zich richtte tot een klein meisje achter hem. Maar de bruidegom wist dat hij niet alleen zijn leven zou delen met Jessica – hij drukte ook zijn liefde en zorg uit voor haar achtjarige dochter, Giovanna.

Image Source: YouTube/Rec On Cine Project

Na zijn geloften te hebben gedeeld met zijn vrouw Jessica, draaide Jefferson zich om tot bij Giovanna en vroeg hij haar om dichterbij te komen. Toen somde hij alle dingen op die hij voor haar zou doen als haar vader.

“Als ik God één ding kon vragen, dan zou dat zijn: jij als dochter hebben. Ik zou de meest trotse vader zijn in de wereld, om zo’n prachtige, intelligente en beleefde dochter als jij te hebben,” vertelde Jefferson haar met de tranen in zijn ogen.

Giovanna kon niets anders dan lachen van geluk.

Image Source: YouTube/Rec On Cine Project

Jefferson keek haar in de ogen en beloofde er altijd te zullen zijn voor haar, net zoals hij ook haar mama had beloofd. Jessica en alle aanwezige gasten waren tot tranen toe bewogen.

“Ik geef je ook liefde, mijn liefste, om voor je te zorgen, je altijd te beschermen, en je niets slechts te laten overkomen.”

Giovanna nam de micro en bedankte haar nieuwe papa met tranen in haar ogen.

Image Source: YouTube/Rec On Cine Project

Ik denk dat ik nog nooit zo’n mooie liefdesverklaring heb gezien. Giovanna mag er zeker van zijn dat haar nieuwe papa, Jefferson, er voor haar en haar mama zal zijn, zo lang ze leven. En de trouw van haar ouders zal zeker een van de mooiste momenten zijn uit haar leven.

Jefferson verklaarde zijn liefde voor Giovanna, tijdens twee minuten ver in de video hieronder. En hoewel ik geen Portugees spreek, is dit moment nog steeds prachtig om naar te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.