Meteen naar de inhoud
Home » Een bruidegom draait zich om en ziet zijn kersverse bruid aanwandelen. Ze heeft geen bruidskleed aan… dat had hij even niet zien aankomen!

Een bruidegom draait zich om en ziet zijn kersverse bruid aanwandelen. Ze heeft geen bruidskleed aan… dat had hij even niet zien aankomen!

  • door

Dat moment waarop de bruid de kerk binnenloopt en alle ogen op haar gericht zijn, vast een van de meest onvergetelijke momenten van het leven.

Vele koppels spelen vals en weten perfect hoe de andere eruit ziet nog voor ze elkaar op het huwelijk tegenkomen. Men zegt dat het ongeluk brengt om de bruid te zien vóór het huwelijk. Hoe dan ook, de reacties van het moment zijn meestal erg emotioneel. Maar bij dit koppel, Beth en Tom Gardner, verlopen de zaken een beetje anders dan normaal.

De fotograaf stelde zich op voor het grote moment en Tom draaide zich om zodat hij zijn bruid niet zag aankomen. Hij had de verrassing die zijn aanstaande vrouw voor hem had niet kunnen verwachten! In plaats van een bruidsjurk draagt Beth iets wat haar verloofde in een breuk laat.

Als Tom zich omdraait, plooit hij dubbel van het lachen. Na enkele minuten bulderen van het lachen vraagt Beth hem “Je bent toch niet boos he?” Natuurlijk was de man niet kwaad. Hij is maar al te blij dat zijn vrouw een gekke, geflipte meid is en geen saaie kriek.

Bekijk zelf Beths verrassing in de video onderaan. Laat weten wat je van Beths outfit vindt in de commentaren op Facebook. Het ziet ernaar uit dat Beths idee een nieuwe trend zet. Het maakt het grote moment alleszins onvergetelijk.

Deel dit grappige verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Bruid krijgt bakken kritiek omdat ze haar pasgeboren baby aan haar trouwjurk had vastgemaakt. Maar ze verdedigt zich snel!

Bron: Dailymail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.