Meteen naar de inhoud
Home » De bruidegom wijst naar de nooduitgang – dan krijgt de bruid het geschenk dat ze altijd al wilde

De bruidegom wijst naar de nooduitgang – dan krijgt de bruid het geschenk dat ze altijd al wilde

  • door

Bruiloften zijn bijna altijd ontroerend. Denk maar aan het moment wanneer de bruid en bruidegom ‘ja’ zeggen, de geloften, de toespraken van getuigen of de gasten of reacties van de ouders. Maar wanneer de bruid of bruidegom een kleine verrassing heeft voorzien, dan wordt de bruiloft een echt spektakel.

De trouwdag van Keriann en Stephen moest een van de mooiste dagen van hun leven worden. De ceremonie vond plaats in Schotland en iedereen was klaar voor voor de maaltijd. Maar plotseling gaf Stephen zijn vrouw een verrassingsgeschenk.

Keriann opende het geschenk en was zeer verrast dat ze een plastic eend kreeg als cadeau. Dit soort plastic eend die wanneer je deze indrukt een kwekkend geluid maakt. De bruid snapte niet meteen waarom ze dit had ontvangen, en toen vroeg haar man om de eend in te drukken en naar de nooduitgang te kijken.

In de onderstaande video kun je de blik van de jonge dame zien wanneer een man naar haar toestapt met een kleine pug. Keriann was altijd al gek op dit type hondje, en van jongs af aan droomde ze ervan om zelf zo’n hondje te hebben.

Stephen had deze verrassing al maanden lang gepland. Niemand wist ervan, behalve de huwelijksfotograaf. Je hoort dan ook de gasten gillen van vreugde wanneer het kleine beestje naar de bruid wordt gebracht.

Bekijk de video hieronder en zie de reactie van Keriann bij het ontvangen van deze prachtige verrassing. Dit huwelijk is alvast met een goede noot begonnen, dat is zeker! Voel je vrij om dit artikel te delen met jouw dierbaren en misschien krijg je ook ooit dit soort verrassing! Wie weet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.