Meteen naar de inhoud
Home » De bruiloft foto’s van het paar lijken prachtig – maar ze verbergen een vreselijk geheim

De bruiloft foto’s van het paar lijken prachtig – maar ze verbergen een vreselijk geheim

  • door

Iedereen heeft een andere stijl als het gaat om een bruiloft. Of het nou een gigantische gebeurtenis is met de hele familie, of een kleine, intieme ceremonie; of er maanden planning in zitten, of het simpelweg spontaan op het laatste moment gebeurt, het gaat erom dat je trouwt met de persoon die je lief hebt.

Het is een dag die je je de rest van je leven zult herinneren. Dit was ook zeker het geval voor Emma Cotillard. Haar huwelijk met Justin was een van de belangrijkste momenten van haar leven. Ze was zo gelukkig.

1

Emma Cotillard

Echter, als we nu naar de bruiloftsfoto’s kijken gaat de schoonheid gepaard met enorm veel verdriet. Want midden in hun huwelijksreis gebeurde er iets verschrikkelijks.

2

Emma Cotillard

Emma was 7 maanden zwanger en lag rustig te slapen met haar man. Toen ze wakker werden, vond er ineens een keerpunt plaats in hun relatie. Justin begon tegen Emma te schreeuwen dat ze de kamer moest verlaten, alsof hij haar niet kende.

Justin was een jonge, heldere, en sterke man. Hij bokste vaak en speelde graag voetbal. Hun relatie was tot op dat punt alleen maar gevuld geweest met liefde. Toen hij begon te schreeuwen dat hij haar niet kende, had Emma totaal geen idee wat er aan de hand was.

1

nigelobrienphotography.com

Ze probeerde zich te herinneren of er de vorige dag iets was gebeurd, maar ze kon niets bedenken. Emma besloot dat Justin naar een dokter moest gaan. Ze beëindigden hun huwelijksreis meteen en keerden terug naar Engeland, waar ze woonden.

Justin kreeg een hersenscan en kreeg al gauw zijn diagnose. Wat bleek? De jonge man leed aan een ongeneeslijke hersentumor, een glioblastoom. Volgens de artsen had dit gezorgd voor het plotselinge geheugenverlies van Justin. Zij legden uit dat Justin, door middel van een operatie en chemotherapie sessies, ten minste twee extra jaar in leven zou kunnen blijven.

Justin lag in het ziekenhuis, en door de stress om zijn diagnose werd hun dochtertje, Mia, vijf weken voordat ze uitgerekend was geboren. Vier uur na de geboorte van zijn dochter moest Justin teruggaan naar het ziekenhuis voor zijn eerste radiotherapie sessie, terwijl Emma drie dagen lang verdoofd bleef als gevolg van een pre-eclampsie.

1

Emma Cotillard

Emma moest kampen met onvoorstelbare pijn. Justin lag in het ziekenhuis in Southampton en kon alleen in het weekend naar haar toekomen – zij woonden namelijk op het eiland Jersey. Na zijn laatste radiotherapie sessie konden Emma en Mia naar het ziekenhuis reizen en de hele tijd bij hem zijn.

4

Emma Cotillard

Toen kwam er na vier maanden opnieuw een schok. Het bleek namelijk dat de tumor was teruggekeerd en steeds sneller groeide.

5

Emma Cotillard

De artsen kwamen toen met het nieuws dat Justin nog twee weken te leven had. De jonge man vocht zo hard mogelijk tegen de ziekte, en slaagde erin om zeven maanden te blijven leven, waardoor hij zijn 30ste verjaardag, en Kerstmis meemaakte.

Tegen het einde was Justin zich niet echt bewust van wat er gebeurde. Toen de verpleegsters Emma vertelde dat dit het einde was, wist Emma niet wat ze moest doen. Ze was op dat moment eigenlijk niet toegestaan ​​om dichtbij haar baby te zijn omdat ze een beetje ziek was, maar vanwege de situatie mocht ze die regel breken.

3

Emma Cotillard

Vervolgens ging ze naar Justin toe en vertelde ze hem dat Mia ook zou komen. Op die dag, in maart 2016, verliet Justin deze wereld, omringd door zijn vrouw en hun prachtige dochter Mia.

Emma probeert nu anderen te waarschuwen voor hersentumoren. Het kan behulpzaam zijn om bepaalde kleine symptomen te kunnen herkennen, om er vroeg bij te zijn. In tegenstelling tot wat men zou denken doden hersentumoren veel meer volwassenen onder de 50 jaar dan andere vormen van kanker.

Emma zegt dat ze, als ze nu naar haar bruiloftsfoto’s kijkt, ziet dat de rechterkant van Justin’s gezicht een beetje naar beneden hing. Maar toentertijd legde niemand dit in verband met zijn ziekte.

6

Emma Cotillard

Sinds de dood van haar echtgenoot stopt Emma veel tijd in verscheidene verenigingen en goede doelen, waaronder The Brain Tumor Charity, om mensen met deze vorm van kanker te helpen. Ze doet haar best om jonge weduwes te steunen.

Ze vertelt dat ze vlak voor hun bruiloft merkte dat Justin een beetje verdwaasd in de rondte liep, en een beetje wazige dingen zei, maar dat iedereen dacht dat dit lag aan zijn zenuwen vlak voor de bruiloft.

Op de dag zelf merkten wat gasten ook dat hij zichzelf niet was, maar niemand had ooit gedacht dat de oorzaak een hersentumor was.

7

Emma Cotillard

Dit verhaal is extreem heftig, en je hart breekt voor deze familie, en alles wat ze hebben moeten doorstaan. Emma verdient veel lof voor het werk dat ze nu doet, om andere mensen te leren over de symptomen en gevaren van hersentumoren.

Ze is erg moedig. Deel dit stuk om haar je steun te betuigen.

De bewakingscamera filmt hoe een man DEZE vrouw in een lift betast. Maar wacht tot je ziet wat er bij seconde 00:21 gebeurt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.