Meteen naar de inhoud
Home » Buikspreker verbaast de jury – let goed op de pop als hij even van het podium afloopt

Buikspreker verbaast de jury – let goed op de pop als hij even van het podium afloopt

  • door

Oké, we besloten een klein tijdreisje te maken en terug te gaan naar America´s Got Talent van 2015. Voor het geval je precies dit optreden gemist hebt, we willen zeker stellen dat je het ziet.

Ik weet niet zeker hoe veel mensen fan zijn van buiksprekers, maar deze buikspreker is uniek. Hij maakte destijds zeker een grote indruk op ons – en laat ons vandaag de dag nog steeds sprakeloos.

Zijn naam is Paul Zerdin, een Britse buikspreker die in augustus 2015 het podium van America’s Got Talent opliep. Paul leerde de techniek zelf als jongen aan, nadat hij over de buikspreker Ray Alan gelezen had.

Als professioneel artiest, was het geen verrassing dat Paul besloot in New York eens auditie te doen voor de populaire TV show. Hij kwam het podium op met zijn maatje, ´Sam´, de pop. Op het eerste gezicht lijkt het alsof Paul gewoon een buikspreek optreden doet. Maar een paar seconden later wordt duidelijk dat de 44-jarige zowel super getalenteerd als hilarisch is.

Het optreden wordt telkens indrukwekkender… tot dat je simpelweg niet meer kunt geloven dat hij het optreden in zijn eentje doet.

Bekijk het bijzondere optreden hier met eigen ogen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.