Meteen naar de inhoud
Home » Een buschauffeur merkt iets vreemds op aan een passagier en zijn kind. Dan ziet hij de verschrikkelijke waarheid …

Een buschauffeur merkt iets vreemds op aan een passagier en zijn kind. Dan ziet hij de verschrikkelijke waarheid …

  • door

Er verdween een 3-jarige jongen spoorloos uit een bibliotheek even buiten San Francisco. Niet veel later ontdekte buschauffeur Tim Watson van de Valley Transportation Authority, een man en een kind op die aan de uitgebrachte beschrijvingen voldeden.

Tim schonk in eerste instantie er niet veel aandacht aan tot dat hij merkte dat de jongen aan het huilen was. Zijn vaderlijke instinct kwam bij de buschauffeur, vader van twee kinderen, naar boven.

Hij wilde de verdachte niet argwanend maken en bedacht een slim plan om hem aan de politie over te dragen. Hij zette zijn bus aan de kant en vroeg alle passagiers of zij een rugzak met medicijnen die zojuist als verloren is opgegeven hadden gezien. Tijdens het gezoek kon hij onopvallende de politie bellen.

Toen hij zijn bus aan de kant van de halte van het politiekantoor zette, stond de politie de verdachte al op te wachten. De 23-jarige verdachte kon niets anders doen dan de jongen aan de politie te overhandigen voordat hij in de boeien werd geslagen.

Na een kort onderzoek bleek dat de jongen gelukkig niet gewond was en kon even later weer met zijn ouders worden herenigd. Het bleek inderdaad om een ontvoering te gaan en door zijn vaderlijke instincten kwam hij in actie.

“Dit kon ook mijn kind geweest zijn … Ik deed wat elke vader zou gedaan hebben.” vertelde de chauffeur. Wat een heldhaftige actie!

Deel dit verhaal van de moedige buschauffeur Tim met je vrienden op Facebook en laten wij deze man de erkenning geven die hij verdient!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.