Meteen naar de inhoud
Home » De buschauffeur stopt bij een lege halte – de passagiers zijn verbaasd over wat ze dan doet

De buschauffeur stopt bij een lege halte – de passagiers zijn verbaasd over wat ze dan doet

  • door

Het is winter en het is koud buiten. Het volgende verhaal zal je echter van binnen wat doen opwarmen.

Cynthia Burda werkt als bus chauffeur in Minneapolis. Ze is dus verantwoordelijk voor de veiligheid van de passagiers in de bus tijdens het rijden. De passagiers vertrouwen er ook op dat Cynthia op tijd is en op tijd op de volgende halte aankomt. Maar soms gebeuren er dingen waardoor er iets van de standaardtijden moet worden afgeweken.

Cynthia was haar gewone route aan het rijden toen ze zag dat er een ongewone passagier aan het wachten was bij de bus halte. De hond, die ze bij de bushalte zag, was voedselresten aan het eten en het leek erop dat de hond verlaten was door zijn vorige baasjes. Cynthia stopte bij de halte, en vroeg via de radio of er een hond kon worden toegelaten tot de bus. Ze wou hond meenemen naar de garage en hem daar verzorgen.

Ze kreeg toestemming, zolang de hond maar ergens aan vast kon worden gemaakt. Cynthia maakte snel een noodoplossing. Ze haalde daarna de hond naar binnen en de hond was dolblij dat ze gered werd.

De hond kwam de bus in en maakte gelijk vrienden met de andere passagiers.

“Het was een hele vrolijke hond. De gebeurtenis maakte iedereens dag eigenlijk beter” verteld Cynthia.

Eenmaal terug in de garage bleek het dat de hond helemaal niet verlaten was. De hond was kwijtgeraakt en was later herenigd met zijn baasjes. Iedereen was blij dat het allemaal goed afliep.

Hopelijk inspireert de acties van de bus chauffeur om ander mensen of dieren in nood te helpen. Door zulke schijnbare kleine gebaren maak je een groot verschil!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.