Meteen naar de inhoud
Home » De caissière pakt de baby uit de armen van de vrouw – seconden later gebeurt het ondenkbare

De caissière pakt de baby uit de armen van de vrouw – seconden later gebeurt het ondenkbare

  • door

Het is een feit dat er niets zo krachtig is als het moederinstinct. Door dit instinct voelen moeders hun kinderen aan, beschermen zij hen, maar kunnen ze ook een heel goed voorgevoel hebben over andermans kinderen.

Rebecca is een caissière die zowel moeder als grootmoeder is. Met haar jarenlange ervaring met kinderen had ze dus ook direct door dat er iets vreemds aan de hand was toen een jonge moeder met haar baby aan haar kassa kwam te staan.

Ze reageerde dan ook zonder te aarzelen op de situatie, en redde de dag.

Wat er gebeurde was het volgende. Rebecca kreeg een heel vreemd gevoel toen ze de jonge moeder, Jessica, zag. De ogen van deze vrouw leken compleet leeg. Toen Rebecca haar vroeg of het wel goed met haar ging, kreeg ze geen antwoord.

Toen besloot Rebecca dat ze direct moest handelen. Zonder te aarzelen pakte zij het kind van Jessica vast en hield zij haar bij zich aan haar kant van de toonbank.

Youtube - Inside Edition

Youtube – Inside Edition

En gelukkig maar, want een paar seconden later stortte de moeder op de vloer neer. Ze kreeg namelijk een epileptische aanval. Rebecca hield haar kleine dochtertje Anabelle stevig vast en belde onmiddellijk een ambulance.

Gelukkig kwam het helemaal goed met Jessica, dankzij het scherpe instinct van Rebecca en haar snelle handelen.

Rebecca werd de heldin van de dag, en Jessica was haar zeer dankbaar voor haar hulp. Dit bewijst maar weer dat vreemdelingen soms de juiste personen zijn om te helpen.

Bekijk het filmpje van Rebecca’s heldendaad hieronder, en deel dit stuk als je Rebecca ook zo’n heldin vindt!

Een Halve Liter Cola In Het Toilet En het Resultaat Is Bijzonder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.