Meteen naar de inhoud
Home » Deze caravan komt los terwijl de familie de camping verlaat – dan kiest de caravan zijn eigen weg te gaan

Deze caravan komt los terwijl de familie de camping verlaat – dan kiest de caravan zijn eigen weg te gaan

  • door

Kamperen is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en het is dan ook nog nooit zo gemakkelijk geweest dan nu! Vandaag de dag is kamperen goedkoper en meer comfortabel dan het ooit geweest is. Het geeft je ook een ongelooflijk gevoel van vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt terwijl je zich één kunt voelen met de natuur.

Er is echter wel een keerzijde, het kan na een tijdje beginnen doorwegen om de hele tijd met een caravan rond te rijden. Het is namelijk niet makkelijk om te draaien, te keren en de caravan te parkeren. De caravan moet ook op de juiste manier worden gekoppeld aan de wagen. En wanneer je niet goed oppast dan kan het gebeuren dat de caravan loskomt van de auto.

Dit is exact wat gebeurde met deze familie. De onderstaande clip werd slechts enkele dagen geleden gepubliceerd, maar werd nu al duizenden keren bekeken.

Op de bewakingscamera’s is duidelijk te zien wat precies gebeurde toen de familie de Camping la Durance in Cavaillon, Frankrijk, verliet.

We vermoeden dat de familie met haast was vertrokken en daarom de caravan niet goed had gekoppeld aan hun wagen, en toen vertrokken ze met een hoge snelheid.

Gelukkig is niemand gewond geraakt en ook de caravan ontsnapte aan het ergste en kwam er zonder schade vanaf. Een wonder boven een wonder! We willen niet al te veel onthullen, je kunt het filmpje hieronder zelf bekijken om het parcours van de caravan te bewonderen.

Wat is de kans dat de caravan dit traject volgt? We denken dat de familie dit geen tweede keer kan herhalen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.