Meteen naar de inhoud
Home » Christina Curry ontslagen na omstreden video van moeder Patricia Paay

Christina Curry ontslagen na omstreden video van moeder Patricia Paay

  • door
NBC

Ze was er kapot van…

Het veelbesproken seksfilmpje van Patricia Paay blijft de gemoederen bezighouden. Ondanks dat het alweer een paar maanden geleden is dat de video uitlekte, komt er steeds weer nieuwe informatie aan het licht. 

 

De video maakte niet alleen het leven van Patricia zuur, ook haar dochter Christina was er de dupe van. Nadat de video viraal ging, meldde Christina zich ziek bij haar werkgever. Haar werkgever was daar echter niet van gediend en zag dit als een reden om haar te ontslaan. “Ik was kapot, maar fietste ’s ochtends wel naar mijn werk met tranen in mijn ogen. Ik dacht in de winkel wel: hoe kan ik in deze toestand nou dingen afrekenen?”, vertelt Christina in de documentaire die ze over zichzelf maakte. De volgende dag meldde de 26-jarige zich ziek en dat zag haar werkgever als een reden om haar de laan uit te sturen. Christina werkt inmiddels bij een juicebar.

In de documentaire Christina Curry: In Real Life, reageert de dochter van Patricia voor het eerst op het beruchte plasseks-filmpje van haar moeder. “Er was me veel om een reactie gevraagd, maar wat moet je zeggen? Het was gewoon fucked up. Ik nam de tijd, ook voor verdriet en vond dat niemand mijn moeder mocht beoordelen, behalve ikzelf.”

Benieuwd naar de documentaire van Christina Curry? Deze is zaterdag om 21:00 uur te zien op Viceland.

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.