Comeback ex-K3 Josje Huisman op til.

Josje Huisman legde zich na de geboorte van haar eerste kind volledig toe op het moederschap. Nu gaf ze aan dat ze toch weer klaar is om op het podium te klimmen. “Ik ben er wel klaar voor om nieuwe muziek te laten horen. Komt eraan”, schreef ze op de social media.

In december verwelkomde de ex-K3 ster een zoontje Kamari op de wereld. De blondine geeft aan dat ze erg veel zin heeft in een muzikale comeback. Haar solosingle Gasolina was niet meteen een succes. Nu wil ze alle critici de mond snoeren door beter te doen.

View this post on Instagram

Hoi. Hier ben ik met een bolle buik in de studio om nieuwe muziek in te zingen.. niet omdat het moest, maar omdat het kon. Ik had er zin in. Wat een luxe, ik weet het! Ik denk dat ik juist tijdens mijn zwangerschap eens goed ging nadenken over wat ik nou ècht leuk vind om te doen en wat ik belangrijk vind. Wat wil ik  nu eigenlijk? (30-ers dilemma, hallo existentiële crisis, lol, nee, zo erg nou ook weer niet)🤦🏼‍♀️😆🤷🏼‍♀️ Behalve dus enorm graag voor mijn kind zorgen. Jaja, daar ga ik weer. Blijf lezen. Ik kreeg laatst de comment: Oh daar heb je d'r weer met d'r kind. Vond ik natuurlijk niet zo leuk, want ja voor mij is hij nu één van de leukste "bezigheden" die ik heb. En dat terwijl ik dat kreeg van iemand die zelf in verwachting is. Vreemd, zo gaat dat soms. Maar dus, er zijn veel dingen die ik leuk vind; Ik hou van mode en van hoeden (maken). Ik hou van zingen, van dansen en bewegen. Ik hou van lezen en van schrijven. Ik hou van eten en van de natuur. Ik hou van mezelf, mijn vriend en van mijn baby. Dit alles is wel eens te zien op mijn Instagram. Misschien dat mijn feed de afgelopen tijd wat meer rond de baby heeft gedraaid. Maar ik vraag me wel af: om welke reden volg je mij eigenlijk? Waarschijnlijk een heel groot deel nog vanwege K3. Misschien een paar nieuwe volgers vanwege baby? Of muziek? Stijl? Of gewoon lekker gluren bij de buren:) Vertel het me in een comment. Vinkleuk. XJ.

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

Dit voorjaar komt haar nieuwe single uit. Het zou een Nederlandstalig nummer zijn die qua tekst ‘hoogstaander’ is. Dat weet de Belgische krant Het Laatste Nieuws. De videoclip werd vorig week al ingeblikt. Nu gaat ze voluit voor kwalitatieve pop.

We zijn benieuwd naar het resultaat! Bekijk hieronder nog eens haar vorige single die helaas flopte.

Bron en afbeeldingen: Het Laatste Nieuws, RTL Boulevard en Instagram