Meteen naar de inhoud
Home » Daar is ze dan: Estavana Polman deelt eerste kiekje van dochter Jesslynn!

Daar is ze dan: Estavana Polman deelt eerste kiekje van dochter Jesslynn!

  • door

Wat een prachtig meisje

De nieuwbakken moeder deelde vandaag de eerste foto van haar dochter op social media. Zowel Estavana als haar vriend Rafael van der Vaart zijn in de wolken. Ook grote broer Damián is ontzettend blij met de komst van zijn babyzusje.

“Ons prinsesje Jesslynn Estavana van der Vaart! 2910 gram en 47 centimeter”, schrijft de handbalster bij de foto op Instagram. Op de prent is te zien hoe Damián dolgelukkig is met zijn kersverse zusje. “We zijn zo verliefd en zo trots. Ik wil iedereen bedanken voor alle felicitaties en berichtjes”, vervolgt Estavana.

Op social media regent het lieve berichten en de sporters krijgen een tal aan felicitaties binnen. “Van harte gefeliciteerd met Julie prachtige dochter. Heel veel geluk samen!” en “Gefeliciteerd en geniet van jullie geluk”, zijn slechts twee van de vele lieve gelukswensen. Ook de ex van Rafael van der Vaart, Sylvie Meis, reageerde op social media op de geboorte van Jesslynn.

Moederschap voelt nog onwerkelijk
Estavana viel vrijdag van haar eerste kind en leeft momenteel op een roze wolk. De handbalster is superblij met de komst van haar dochter en laat weten dat ze het gevoel heeft alsof ze in een droom leeft. “Het voelt soms nog wel een beetje onwerkelijk, omdat alles zo snel is gegaan, maar het is meer dan bijzonder”, vertelt ze aan De Telegraaf. “Damián is erg blij dat hij een grote broer is geworden. En ja, ik weet nu ook wat de bekende roze wolk inhoudt. Het is fantastisch om voor de eerste keer moeder te worden”, vervolgt ze.

 

Bron: Instagram & Nu | Beeld: archief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.